Skip Navigation Links

Asansörünüzün Mutlaka Muayenesini Yaptırın!

Asansörünüz Ne Kadar Güvenli!

Asansörünüzün Mutlaka Muayenesini Yaptırın!Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Sektörün önde gelen lider firmalarından olan Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek asansörlerin kullanımı, kalitesi ve etiketlendirme konularında uyarılarda bulundu. 

Kaliteli ve Güvenin Öncüsü Zeybek Asansör

Asansörlerin bakım ve onarımının mutlaka yetkili firmalar tarafından yapılmasının da önemine dikkat çeken Zeybek, ilgili bakanlık yönetmeliği gereğince insanların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla etiketlendirme yapıldığını asansörlerin güvenlik durumunu belirten etiketlendirmelerde kırmızı etiketli olan asansörlerin kesinlikle kullanılmamasını söyledi.
2007 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde kurulan ve 10 yıldır bölge başta olmak üzere Türkiye geneline hizmet vermekte olan Zeybek Asansör sektöründeki kalite ve güven ile adından sıkça söz ettiren Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, tecrübeli ve uzman personelleri ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü, topluma karşı yükümlülüklerini yerine getiren örnek bir firma olarak hizmete devam ettiklerini belirtti.
Hedeflerinin kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşmiş, Türkiye’de güvenilir, dinamik, sektörde lider bir firma ve aranan bir marka olmak olduğunu da söyleyen Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek firma ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu:
“Zeybek Asansör 2007 yılında Hatay İskenderun’da kurulmuş montaj bakım onarım üzerine hizmete veren bu sektördeki bütün belgelere sahip bir firmadır. Zeybek Asansör olarak Hatay bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde 10 yıldır hizmet vermekteyiz asansör sektöründe önemli olan kalite ve güvenilir hizmet anlayışı ile teknolojiyi de yakından takip etmekteyiz.   Bu bağlamda firma olarak bunları kendimize misyon edinerek, konusunda hakim, mühendisler ve kalifiyeli personellerimizle hizmete devam etmekteyiz.
İlgili bakanlığın yönetmeliği gereği insanların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla asansörlerin güvenlik durumunu belirten işlemdir. Kırmızı can ve mal güvenliği açısından yüksek risk taşır manasına gelir. Yeşil etiket ise can ve mal güvenliği açısından hiç bir risk taşımamaktadır manasına gelir. Bu manada asansörünüzün mutlaka ama mutlaka kırmızı etiketli olmamasına dikkat ediniz.” dedi.

Yıllık Periyodik Asansör Muayene Etiketleri!

Kırmızı Etiket: Asansörün kullanılması can ve mal güvenliği açısından yüksek risk taşımaktadır.
Asansörlerinize uzman kontrol mühendisleri tarafından yapılan test ve denetimler sonrasında, can ve mal güvenliğiniz için yüksek risk taşıyan ve en kısa sürede giderilmesi gereken uygunsuzlukların tespit edildiği güvensiz asansörlere iliştirilen etikettir.
Kırmızı renkli bilgi etiketi iliştirilmiş olan asansörün 30 gün süre içinde tespit edilen uygunsuzlukları giderilmez ise kullanım dışı bırakılması amacıyla bağlı bulunduğunuz belediyeye bildirilir ve asansörünüz mühürlenerek kullanıma kapatılır.
Kırmızı renkli bilgi etiketi iliştirilmiş olan güvensiz asansöre yönelik takip kontrolü, periyodik kontrol raporunun ilgili idareye, bina sorumlusuna ve asansör monte edene veya onun yetkili servisine iletildiği tarihten itibaren otuz gün sonra yapılır.
Takip kontrolünde mümkün olduğunca, söz konusu asansörün yıllık kontrolünü gerçekleştiren uzman kontrol mühendisinin görevlendirilmesi sağlanır.
Sarı Etiket: Asansörün kullanılması can ve mal güvenliği açısından kabul edilebilir seviyede risk taşımaktadır. Asansörlerinize uzman kontrol mühendisleri tarafından yapılan test ve denetimler sonrasında, can ve mal güvenliğiniz için kusurlu seviyede risk oluşturan asansörlere iliştirilen etikettir.
Sarı renkli bilgi etiketi iliştirilmiş olan kusurlu asansöre yönelik takip kontrolü, periyodik kontrol raporunun ilgili idareye, bina sorumlusuna ve asansör monte edene veya onun yetkili servisine iletildiği tarihten itibaren 60 gün sonra yapılır.
Mavi Etiket: Asansörün kullanılması can ve mal güvenliği açısından hafif risk taşımaktadır. 
Asansörlerinize uzman kontrol mühendisleri tarafından yapılan test ve denetimler sonrasında, can ve mal güvenliğiniz için hafif kusurlu seviyede risk oluşturan asansörlere iliştirilen etikettir.
Mavi renkli bilgi etiketi iliştirilmiş olan hafif kusurlu asansöre yönelik takip kontrolü, periyodik kontrol raporunun ilgili idareye, bina sorumlusuna ve asansör monte edene veya onun yetkili servisine iletildiği tarihten itibaren on iki ay sonra yapılır.
Yeşil Etiket: Asansörün kullanılması can ve mal güvenliği açısından hiçbir risk taşımamaktadır.
Asansörlerinize uzman kontrol mühendisleri tarafından yapılan test ve denetimler sonrasında, can ve mal güvenliğiniz için hiçbir risk taşımayan uygun asansörlere iliştirilen etikettir.
Asansör Denetim Firmasının Raporu sonucu belirlenen uygunsuzluklar; ZEYBEK ASANSÖR tarafından tamamlanır, siz ve aileniz YEŞİL ETİKETLİ olarak HİÇ BİR RİSK taşımadan gönül rahatlığıyla asansörünüzü kullanabilirsiniz.
Tel: 0326 613 33 41 Cep:0544 605 05 58 Whatsapp Numarası: 0 552 674 53 31
Kurtuluş Mah. Şehit P. Uzm. Çvş. Mustafa Duman Cad. No:8/A İskenderun www.zeybekasansor.com.tr 
 
 
 
 
 
 
 
Asansörünüzün Mutlaka Muayenesini Yaptırın! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet