Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU Dev Proje de Dur Durak Bilmiyor

Eski borular bertaraf ediliyor

HATSU Dev Proje de Dur Durak Bilmiyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlara temiz, sağlıklı ve güçlü şekilde iletilmesi adına içmesuyu hatlarında yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor 
 
“Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle kent genelinde içmesuyu atağını hızla sürdüren Genel Müdürlük, maliyeti 63 milyon 823 bin TL olan Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı projesi sayesinde iki ilçenin paslı, içi toprak ve kireç borulardan kurtarıldığına dikkat çekti.
 
Hatay’ın en büyük altyapı projesi sayesinde iki ilçenin artık temiz, sağlıklı ve güçlü su kullanacağına dikkat çeken İdare, kullanılamaz durumda ve deforme olan borular yerine basınca dayanıklı olan Duktil ve Polietilen borular döşendiğini aktararak, proje ile iki ilçede içmesuyundaki kayıp kaçağın önüne geçmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.
 
Toplamda 431 km döşenecek hattın 100 km’sinin tamamlandığını açıklayan HATSU, 2 kepçe, 2 ekskavatör, 6 kamyon ve 13 personelin görev yatığını açıkladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Iskenderunlu 4 Temmuz 2017 Salı
Böyle hava atacağınıza biraz da iskenderuna yatırım yapın. Fransızlardan kalma paslı boruyu kullanıyoruz. İlaçlama yok sivrisinekten yatamıyoruz. Patlak boru tamiratı yapılıyor. Yollar köstebek yuvası gibi. Bir yıl oldu aynı şekilde bir değişiklik yok. Doğru Hatsu çalışıyor ama defne Antakya Samandağ arası.
son gelişmeler
öne çıkanlar