Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Nehir Samandağ Semt Pazarını Ziyaret Etti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde başlatılan bir çalışma daha hayata geçti. Samandağ Semt Pazarı tamamlanarak bugün hizmete girdi.

Başkan Nehir Samandağ Semt Pazarını Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  öncülüğünde başlatılan bir çalışma daha hayata geçti. Samandağ Semt Pazarı tamamlanarak bugün hizmete girdi. Pazarın ilk gününde semt pazarını ziyaret Başkan  Nehir esnafla sohbet ederek bol kazanç diledi. Başkan Nehir’e teşekkür eden Semt pazarı esnafı memnuniyetini dile getirdi.
 
Semt Pazarı esnafı , modern bir ortamda vatandaşlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tuvalet-lavabo ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz, Yazın tozu dumanı,kışın soğuğu yağışından korunabileceğimiz,trafiği aksatmadan,  caddeleri kapatmadan  nezih temiz bir ortamda işimizi yapabileceğimiz bir ortam oluştu. Samandağ Belediye Başkanı sn. Mithat Nehir’e teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdiler.
 
Samandağlı vatandaşlar ,  Samandağlıların  kapalı, temiz, nezih bir ortamda alış-veriş yapma olanağına kavuştuğunu belirterek,  “Belediye Başkanımız Mithat Nehir’e  sunulan bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Atatürk Mahallesi’nde7500  metrekare  alan üzerinde kurulan kapalı semt pazarı, pazarcılar ve vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
 
Konforlu ve daha hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini yaşayan vatandaşlar, kış aylarında kar ve yağmurdan, yaz aylarında ise güneş ışınlarından uzak daha modern bir alış-veriş imkanı kazandılar.
 
Bünyesinde zabıta  ofisi , bay–bayan lavabolarının yer aldığı kapalı semt pazarında, zabıta ekiplerinin denetimiyle de güvenli bir ortamda hizmet sunuluyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar