Skip Navigation Links

İstifanın sorumlusu AKP'dir!!!

İskenderun CHP ilçe başkanı Nihat karpuz CHP genel başkanın Deniz Baykal'ın internette dolaşan görüntüler üzerine istifa etmesini değerlendirdi ve bun

Politika   A+a-

İskenderun CHP ilçe başkanı Nihat karpuz CHP genel başkanın Deniz Baykal’ın internette dolaşan görüntüler üzerine istifa etmesini değerlendirdi ve bunun sorumluluğun AKP iktidarı olduğunu iddia etti.
CHP kimi dış kimi iç mihrakların hedefi olduğunu belirtti.Çünkü CHP, cumhuriyeti kurdu tek bir etnik kültürün değil. CHP'nin temelinde Türk Kürt, Hıristiyan, müslüman, alevi, sunnii vardır Türk ulusu vardır.

Ulusu yok etmek için her zaman oyun oynamıştır dış ve iç güçler. AKP dış güçlerin destekçisidir. AKP iktidarı CHP'yi yok etmek için ABD'nin taşeronluğunu yapmaktadır. Buna izin vermeyeceğiz. Biz Türkiye cumhuriyetini masa başında almadık. Analarımızın, atalarımızın kanıyla devleti aldık.

Dış güçlerini oyunu, dış güçlerin taşeronu iktidara alet olmayacağız. Anayasa görüşme bitmeden internete görüntü dolaşıyor. Liderimizle ilgili komplo görüntüler.
Timsah gözyaşı döken iktidar kaldırın bu görüntüyü diyor. AKP izleme dinleme mekanizması kuran iktidar. Kaldırın talimatıyla kaldırıyor. Komplo teorisi mimarı AKP'dir.
2002'den itibaren hayata geçen AKP iktidarı izleme dinleme mekanizmasıdır. Rahat siyasi görüşme yapamaz hale geldik. Toplu paranoyak haline geldik. Bir sözle görüntüyü kaldırabilen AKP- bu mekanizmanın kendisidir. Türkiye'de memur, devlet değil parti memuru oluyor. Parti memuru yetiştiriyor devleti kuran parti liderine böyle komplo kurulur. Türkiye'yi kurarken biz Türkiye Cumhuriyeti devletini yöneteceğiz, onlar iktidar olarak devleti ele geçireceğiz diyor fark bu.
72 milyon insan adeta politikayla yönetime geldik diyor AKP devleti ele geçirmeye ve ABD'nin taşeronluğunu yapıyor. Son hamleler yapıyor. Bizler hiçbir şekilde bu oyuna gelmeyeceğiz. Devleti kanıyla kuran neslin torunları olarak oyuna geçit vermeyeceğiz. Hesap sormak için buradayız. Devlet kuran o kültürün temsilcileri olarak daha büyük kenetlendik. Yarın daha büyük iktidara koşacağız. İstifa, AKP çirkefliği, oyunu karşısında dik duruştur.
Kurşun'un korkak tavşan sözüne gelince, tüm siyasi bölge siyasetini konuşmak için meydana çağırdım. 6 ay oldu cevap gelmedi. Acaba korkak kim. Biz kenetlendik. Kurşun'a da Erdoğan'a da verecek cevabımız var. Büyük aile olarak iktidara geliyoruz.

Belediye başkanlarımız, başkanlarımız, üyelerimizle büyük aileyiz. Kendi içinde ufak tefek tatsızlık olur ama ülke sıkıntısına karşı tek yumruk oluruz. Başkan Yusuf Civelek Ankara'da sohbet ediyoruz. İstifayı değerlendiriyoruz. Başkanvekilimiz, grup başkan vekili, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, partililerimiz burada kenetlendik. Genel merkezden talimat bekliyoruz.

Başbakanın yolsuzluk dosyası var hepsi sırada duruyor.ama politika yapıyor. Siyasi erdemin AKP'ye örnek olmasını bekliyoruz. Parti Meclisimiz toplantı halinde. İskenderun belediye başkamız, başkanlarımızın katılacağı toplantı yapacağız. İl olarak karar alacağız.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet