Skip Navigation Links

'Saadete Oy Verin Ki Akp'nin Eli Güçlensin'

Çalışkan:Saadete Oy Verin Ki Akp'nin Eli Güçlensin

Politika   A+a-

 
 
Çalışkan:Saadete Oy Verin Ki Akp’nin Eli Güçlensin
 
Seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan beraberindeki diğer adaylarla birlikte dün sabah bazı basın yayın kuruluşlarını ziyaret etti. Daha sonra İskenderun’a geçen adaylar İskenderun esnafını dolaşarak destek talebinde bulundu. Saadetliler akşam da Memur-sen sendikasını ziyaret ederek bir konuşma yaptılar.
Memur-Sen ziyaretinde konuşan Hatay Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan konuşmasında; "Ülkede iktidara gelindiğinde üç şey yapılır, üç şeyden sorumlu olunur. Birincisi ülkenin sosyal olaylarını genişletmek, ikincisi ekonomik politikalarını belirlemek ve üçüncüsü ülkenin dış politikasını belirlemek
Her zaman her yerde büyük bir ambargoyla karşı karşıyayız. Şimdi iktidarın ne söylediğini hepimiz biliyoruz. Büyümeden bahsediyorlar, İMF' ye olan borcundan bahsediyorlar, istikrardan bahsediyorlar. Bir kere ekonomik olarak geldiğimiz noktaya gelelim. Geldiğimiz noktada maalesef Türkiye'nin yer altı ve yer üstü serveti yabancıya devredildi. Elbette bunlar sadece Saadet Partililerin problemi olmamalıdır. Bu ülkede yaşayan herkesin ortak problemi, bu sadece bize mahsus olmamalıdır.
Özelleştirme ilk defa 1985-2001 tarihleri arasında başladı. AK Parti iktidarında önce 10 milyar dolarlık özelleştirme yapılmıştı. AK Parti iktidara geldikten sonra 2002-2011 yılları arasında toplam 34 milyar dolar özelleştirme yapıldı. Şeker fabrikaları, çimento fabrikaları, limanlar, kuşadası, borsa, şu anda borsanın %70' ten fazlası, bankaların %45' ten fazlası, sigorta şirketlerinin % 90'dan fazlası yabancıların elindedir. Bunların hepsi adım adım gitti. Yabancılara mülkiyet hakkı tanıyan yasa çıkarıldığını ifade etti. Bütün bunlardan sonra borcumuz 217 den 580 milyar $e çıktı dedi.
Çalışkan ayrıca “Bu ülkede milli ve manevi değerlerin korunmasını kendisine dert edinen bir tek Saadet Partisi var. AKP ye gönül verenler de Saadete oy vermeli ki AK Partinin mecliste eli güçlensin Saadet mutlaka mecliste olmalı” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet