Skip Navigation Links

Samandağ'da Semt Pazarı Taşınıyor

3 Temmuz Pazartesi günü Samandağ’da tarihi bir gün yaşanacak. Yıllardır çarşının merkezinde sokakta kurulan semt pazarı Atatürk Mahallesi Shelle petr

Samandağ'da Semt Pazarı Taşınıyor

Gündem   A+a-

 
3 Temmuz Pazartesi günü Samandağ’da tarihi bir gün yaşanacak. Yıllardır çarşının merkezinde sokakta  kurulan semt pazarı Atatürk Mahallesi Shelle petrol arkasında bulunan alana taşınacak.Bu konuda Samandağ  Belediyesi bir duyuru yayınlayarak Samandağlıların Semt Pazarının yerinin değiştiği konusunda uyardı.Samandağ Belediyesinden Yapılan açıklamada “Tüm Samandağlıları Modern  bir ortamda alışveriş yapmak için 3 temmuzda hizmete girecek olan semt pazarına bekliyoruz.”ifadelerine yer verildi .Samandağ Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerinde öngörülen sürede bitirilen semt pazarı temiz ,modern görüntüsüyle Samandağlılardan tam puan aldı.
 
Samandağ için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın getirdiği ihtiyaçları vatandaşlara sunan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Birçok projeye hayat veren, ilçenin gereksinimlerini yerine getirerek tamamlayan belediye, Kapalı Semt Pazarı için  çalışmalarını tamamladı.
270 Pazarcı Tezgahı Kapasiteli Semt Pazarı ilçenin geneline hitap edeceği belirtildi.
Samandağ  Kapalı Semt Pazarı, pazarcı tezgahları,lavabolar,zabıta merkezi çevre düzenlemesiyle Samandağlıların  ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet