Skip Navigation Links

MMK Metalurji Yetkililerinden İTSO’ya Ziyaret

MMK Metalurji Ceosu-2DeenisKvasov ve Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Müsteşarı Aydar Gasigullin İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziya

MMK Metalurji Yetkililerinden İTSO’ya Ziyaret

Gündem   A+a-

 
MMK Metalurji sanayi A.Ş. Ceosu  Deenis Kvasov ve Rusya Federasyonu  Türkiye Ticaret Müsteşarı Aydar Gasigullin  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen MMK Yetkilileri  İskenderun ve bölge ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, MMK’nın kurulduğu günden bu yana bölgede ciddi bir istihdam oluşturduğuna vurgu yaparak;  “Demir-Çelik sektörü bölgemiz ekonomisinin lokomotifi konumunda. Bölgemizde çelik sektörü başta olmak üzere, Filtre sektörü, Nakliye ve hizmet sektörünün önümüzdeki dönemlerde ihracatlarının daha da artmasını bekliyoruz. Türkiye ile Rusya arasındaki ikili ilişkilerin güçlenmesi ile Rusya’ya ihracatlar da canlanmaya başladı. Temennimiz Suriye olaylarının bir an önce sona ermesi ile bölgemizdeki yatırımların daha da artacağına inanıyoruz. Bölge iş adamlarımızın beklentileri de bu yönde. Tabi Bölgemizden Rusya’ya ihracat yapan firmalar ile de bir araya gelip, sizlerle birlikte son gelişmelerin değerlendirileceği  toplantıları da odamızda düzenleyebiliriz” dedi.  MMK Metalurji sanayi A.Ş. Ceosu Deenis Kvasov ve Rusya Federasyonu  Türkiye Ticaret Müsteşarı Aydar Gasigullin ise, Hatay’ın tarihi, doğal güzellikleri ve  coğrafi yapısı itibari ile önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yaptılar. Ziyarette ağırlıklı olarak Demir-Çelik sektörü ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. MMK Metalurji yetkililerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu ve M.Ali Bulut da hazır bulundular. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet