Skip Navigation Links

Esnaflar Adına Anlamlı Teşekkür

Hüseyin Sönmez, Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış’a esnaflara verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Esnaflar Adına Anlamlı Teşekkür

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış’a esnaflara verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.
Esnafların ihtiyacı olan can suyu kredilerini almalarında hızlı ve kolay almalarında büyük emekleri bulunan Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış’ın zor dönemlerin atlatılmasında ciddi katkıları olduğunu belirten Hüseyin Sönmez, esnafların bu katkı ve destekleri unutmayacağını söyledi. 
Başkan Hüseyin Sönmez, Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış’a kahvenin kırk yıl hatrını hatırlatarak, fincan takımı hediye ederken “20 yıl hatrı olsun bu bize yeter” dedi ve Banka Müdürü Akış’a esnaflara katkısından dolayı teşekkür etti.
Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış da esnaflara Halk Bankası’nı tercih ettikleri için teşekkür ederken, her iki tarafın da birlikte büyüdüğü vurgusunu yaptı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet