Skip Navigation Links

Bekir Altan Milletvekili adayı mı oluyor?

Payas'ta üçüncü dönem belediye başkanlığını kazandıktan sonra, milletvekilliği için hazırlık yaptığı iddia edilen Bekir Altan'ın, yakın çevresine mill

Politika   A+a-

Türkiye ekonosinin can damarı sanayi kuruluşlarının bulunduğu Payas7ın Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Bekir Altan, milletvekili adayı oluyor?

Payas’ta üçüncü dönem belediye başkanlığını kazandıktan sonra, milletvekilliği için hazırlık yaptığı iddia edilen Bekir Altan’ın, yakın çevresine milletvekili adayı olacağını açıkladığı öğrenildi.
MHP’nin Hatay’daki en önemli isimlerinden birisi olan Bekir Altan’ın milletvekilliğine aday olması halinde, partinin oy patlaması yapma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.
MHP’li Belediye Başkanı Bekir Altan’ın milletvekili adaylığı kararı alması merak konusu olunca, senaryolar da art arda yazılmaya başlandı.
Bazı MHP’li çevrelere göre Bekir Altan, Payas’a verebileceklerinin büyük bölümünü verdi ama milletvekili seçilerek ülke siyasetine hizmet ederken, aynı zamanda Payas’ı hak ettiği noktala getirmek için aday oluyor.
 

ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet