Skip Navigation Links

AK Parti Bayramda da Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmayacak!

Ramazan Bayramında AK Parti Türkiye genelinde şehit ailelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanın ve Başbakan'ın selamlarını iletecek.

AK Parti Bayramda da Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmayacak!Web
TV

Gündem   A+a-

 Ramazan Bayramında AK Parti Türkiye genelinde şehit ailelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını iletecek.
Teşkilat olarak bayramda çeşitli programları olduğunu belirten AK Parti ilçe Başkanı Ayhan Bodur, Ramazan Bayramı dolayısıyla İskenderun ilçesinde yaşayan şehit ailelerini ziyaret edeceklerini ve Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın selamlarını ileteceklerini, varsa dert ve sıkıntılarını dinleyeceklerini belirterek bayramlarını kutlayacaklarını söyledi.
Ramazan Bayramının tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ettiğini belirten AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna geldik. Bugünlerin inşallah hepimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramının ülkemize, insanlığa, Müslüman coğrafyasına hayırlar getirmesini, barışın kardeşliğin bulmasını, sorunların, sıkıntıların savaşların bitmesine vesile olmasını diliyorum inşallah” dedi.
Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli programları olduğunu da dile getiren Başkan Bodur, “Bayramda önce parti teşkilatında partililerimiz ile ve daha sonra belediye doğan gazinosunda halkımız ile bayramlaşacağız. Ardından kentimizde bulunan tüm şehit ailelerimizi ziyaret ederek reisimiz genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamıyla tüm şehit ailelerimizin kapılarını çalacağız. Şehitlerimizin emanetleri Annelerini annemiz, kardeşlerini kardeşimiz bilerekten bayramlarını kutlayacağız. Ben bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.
 
AK Parti Bayramda da Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmayacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet