Skip Navigation Links

Esnaflara Semazen ve Mehteranlı İftar

Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez’den;Esnaflara Semazen ve Mehteranlı İftar...

Esnaflara Semazen ve Mehteranlı İftarWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın en başarılı esnaf kredi kefalet kooperatiflerinden İskenderun Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, üye esnaflarını aileleriyle birlikte iftarda buluşturdu. 
 
Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezinde düzenlenen büyük bir aile buluşmasına vesile olan iftar yemeği, ilahi dinletisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti, semazen ve mehteran gösterileriyle unutulmaz bir iftar yemeği programı yaşattı. 
 
Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez ve yönetim kurulunun örnek ev sahipliği yaptığı ve güzel bir organizasyon olarak da herkesten büyük beğeni toplayan iftar yemeğine, 5 yaşındaki Semazen Muhammed Albayrak damgasını vurdu. 3 yaşından bu yana Antakya Belediyesi bünyesinde semazen eğitimi alan 5 yaşındaki Muhammed Albayrak, gösterisiyle herkesi büyüledi. 
 
Antakya Belediyesi Semazen ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının gösterisi iftara katılanlar tarafından sosyal medyada canlı paylaşılırken ortaya renkli görüntüler çıktı.
 
Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez’in üye esnaflar ve ailelerine verdiği iftar yemeğine İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış, Türkiye Finans Katılım Bankası Müdürü Selçuk Arslan da katıldı. 
Başkan Hüseyin Sönmez yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik duygusunun esnafların büyümesi ve zorlukları aşması için en önemli duruş olacağına vurgu yaparak, “Mübarek Ramazan-ı Şerif’in son birkaç günündeyiz. Ramazan Ayı’nın lütfettiği sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin vuku bulduğu andayız. 
Hayat işten güçten ibaret değil. Hayat gülebildiğimiz kadar, yaşamak da mutlu olabildiğimiz kadardır.
Ülkemiz son yıllarda bir çok badireyi üst üste atlattı. Birlik ve beraberliğimiz, yüzlerce yıllık şanlı tarihimiz, atalarımızdan miras kalan en önemli miras olan birlik ve beraberlik ruhu ile bu zorlukların üstesinden hep birlikte geldik ve gelmeye de devam ediyoruz.’ Dedi. 
Başkan Hüseyin Sönmez, Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış’a kahvenin kırk yıl hatrını hatırlatarak, fincan takımı hediye ederken “20 yıl hatrı olsun bu bize yeter” dedi ve Banka Müdürü Akış’a esnaflara katkısından dolayı teşekkür etti.
Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış da esnaflara Halk Bankası’nı tercih ettikleri için teşekkür ederken, her iki tarafın da birlikte büyüdüğü vurgusunu yaptı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esnaflara Semazen ve Mehteranlı İftar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet