Skip Navigation Links

Halkımıza Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirtti.

Halkımıza Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen iftar programında AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı mensupları ile bir araya geldi.
 
Düzenlenen iftar programına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan  Bodur,ilçe yönetimi,belediye meclis üyeleri,kadın kolları ,gençlik kolları ve mahalle temsilcileri katıldı.
 
RAMAZAN HUZUR İÇERİSİNDE GEÇTİ
 
Ramazan ayının sonuna geldiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. İskenderun’da ramazan birlik beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisinde geçti. Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programlarında buluştuk. İskelede belediyemizin ev sahipliğinde hayırsever işadamlarının katkıları ile düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ben buradan iftar programlarının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve hayırsever işadamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN
 
İskenderun’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak kentin farklı noktalarında faaliyetlerimiz devam ediyor. Projelerimiz hızla ilerliyor. Ankara’da milletvekillerimiz, bakanlarımız, hükümetimiz bizlere her zaman destek veriyor. Yüce rabbim tekrar mübarek ramazan ayına bizleri eriştirmeyi nasip etsin. Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
 
Ardından Başkan Seyfi Dingil tek tek partililerin bayramını kutladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet