Skip Navigation Links

Barış Elçileri Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

HBB Savaş Mağdurları Korosu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Barış Elçileri Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Sar Yardımlaşma Derneği Başkan’ı Muhammed Kindavi ve HBB Savaş Mağdurları Korosu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret etti.
Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat’ın da katıldığı ziyarette, barışa ve kardeşliğe katkı sağlamak için HBB ve Sar Derneği tarafından Hatay’da kurulan ‘HBB Savaş Mağdurları Korosu’nun üyeleri ve Başkan Kindevi, savaştan kaçarak Hatay’a sığınan Suriyeli mültecilere yardım eli uzatan Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti.

“KOROYU ÇOCUKLARIMIZA SAVAŞ’IN KÖTÜ YÜZÜNÜ UNUTTURABİLMEK İÇİN KURDUK”

‘Barış Elçileri’ olarak adlandırdığı savaş mağduru çocuklarla bir araya gelen Başkan Savaş, “Ülkemizde ve şehrimizde misafir ettiğimiz Suriyeli vatandaşlarımızın misafirlikleri sürecinde çocuklara savaşın kötü yüzünü unutturabilmek ve psikolojik destek verebilmek amacıyla bu koroyu kurduk. Bizler diliyoruz ki Ortadoğu’daki savaş bir an önce bitsin ve barış türküleri söyleyen çocuklarımız, aileleriyle birlikte kendi yurtlarına dönebilsin” ifadelerini kullandı.

KİNDAVİ’DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Teşekkür ziyaretinin sonunda görüşlerini bildiren Kindavi, “Çocuklar bizim geleceğimiz ve onların geleceğine şekil vermek bizlerin elinde. Hatay’da barınan Suriyeli çocuklar için bugüne kadar yaptığınız yardımlar ve gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Diliyorum ki Hatay’ın yanı başında gerçekleşen savaş bir an önce son bulur ve Hatay bu savaştan daha fazla yara almadan çıkabilir” açıklamalarında bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet