Skip Navigation Links

Şehir Kulübü Sürpriz Projeyle Geliyor

İskenderun Şehir Kulübü üyeleri Besime Mare’de iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehir Kulübü Sürpriz Projeyle GeliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun’da eksikliği büyük ölçüde hissedilen sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılması, kente hareketlilik kazandırılması ve bu etkinliklerden elde edilen gelirle de sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren İskenderun Şehir Kulübü üyeleri Besime Mare’de iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Üyelerini girişte karşılayan İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları renkli iftar programıyla takdir topladılar. 
Ney eşliğinde ilahi ve semazen gösterisiyle renklenen iftar programında bir araya gelen Şehir Kulübü üyeleri, sosyal sorumluluk projelerine, sosyal ve kültürel faaliyetlere attıkları imzalarla gönüllerde taht kuruyor. 
Sosyal sorumluluk projeleriyle büyük takdir toplayan Şehir Kulübü üyeleri, açıklanmayan büyük bir projeyle yakında gündeme gelmeye hazırlanıyor.
İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız yaptığı konuşmada, kulübün gün geçtikçe büyüdüğünü ve bu durumda da sorumluluklarının arttığının bilincinde olduklarını belirterek, Şehir Kulübü’nü kurumsal bir kimliğe büründürmek ve şehre kalıcı olarak imzasını atmak için ciddi çalışmalar içinde olduklarını söyledi. 
İskenderun’da yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerle şehre heyecan kattıklarına inandıklarını belirten Semir Yıldız, bu heyecanın bir çok sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesine vesile olduğunu hatırlattı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şehir Kulübü Sürpriz Projeyle Geliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet