Skip Navigation Links

Gaşigullin MMK Metalurji'nin İftar Yemeğine Katıldı

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev tarafından Rusya Federasyonu’nun Türkiye’deki Baş Ticaret Temsilcisi olarak atanan Aydar Gaşigullin

Gaşigullin MMK Metalurji'nin İftar Yemeğine Katıldı

Gündem   A+a-

 
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev tarafından Rusya Federasyonu’nun Türkiye’deki Baş Ticaret Temsilcisi olarak atanan Aydar Gaşigullin Türkiye’de yapılmış en büyük Rus yatırım olan MMK Metalurji Sanayi, Ticaret ve Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin Geleneksel İftar Daveti’ne katıldı.
 
Davet öncesinde Hatay’ın Dörtyol ilçesine kurulu olan üretim tesislerini ziyaret eden Gaşigullin, ardından Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Daha sonra Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talayve ardından da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ederek Türkiye – Rusya ticaret ilişkileri, iki ülke arasındaki ekonomik vekültürel işbirliği projeleri ve ayrıca Hatay bölgesinin önemine değindi. Daha sonra iftar davetinde Rusya ile Türkiye arasındaki iş ilişkileri açısından kilitöneme sahip MMK Metalurji ile iftihar ettiklerini söyleyen Gaşigullin, MMK Metalurji’nin başarısını gören diğer yabancı yatırımcıların da bu ülkeye daha emin ve kararlı bir şekilde yatırım kararı aldıklarını söyledi. MMK Metalurji’nin Rusya’nın en büyük ve dünyanın da en büyük 29. çelik üreticisi olan MMK’nın yatırımı olduğunu ve Rusya Federasyonu hükümetinin de MMK’nın Türkiye’deki bu yatırımını yakından takip ettiğini belirten Aydar Gaşigullin masayı paylaştığı protokol üyelerine şirkete verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve onları Ankara’da bulunan Rusya Federasyonu Ticaret Mümessiliği’ne davet etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet