Skip Navigation Links

Saadet Partisinden Ak Parti'ye Ziyaret

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı'na seçilen Dr. Uğur Fer

Politika   A+a-

 
 
Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’na seçilen Dr. Uğur Feriz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Çelik, Dr. Uğur Feriz’in İlçe Başkanı olmasından son derece mutluluk duyduklarını, başkanlığının İskenderun ve Teşkilatları için hayırlı olmasını dilediler. Çelik, “Allah inşallah Hayırlı hizmetler nasip eder. Ben gerçekten bir göreve gelmenin ateşten bir gömlek giymek gibi olduğunu düşünüyorum. Görev kutsaldır. Her insan hangi göreve gelirse gelsin. Çok büyük sorumluluk arz eder. Biz Teşkilatı iyi noktalara getireceğine ve İskenderun için hizmet noktasında elinden geleni yapacağına inanıyoruz. Ve bu toplantımızın hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Bu vesileyle de yarın sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, “ Saadet Partisi Halil İbrahim Bey’e ve yönetim kurulu üyelerine Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler delegelerimizin desteğiyle bu göreve geldik. O günden bugüne ilçemize, halkımıza elimizden geldiği kadar hizmet verme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu çaba ve gayretimiz inşallah bölgedeki siyasi partilerle de istişare ederek bölgemizin sorunları ve sıkıntıları noktasında birlikte hareket ederek iyi bir yerlere gelebiliriz. Bizler ilçemizde bulunan siyasi partilerin iyi diyalog içinde olmalarını arzu ediyoruz bu İskenderun için yararlı olacaktır. Ben Saadet Partisi ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Başkanımın da söylediği gibi yarın sınava girecek olan öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin. İnşallah başarılı olurlar” şeklinde konuştu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet