Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatsu Yıldırım Tepe Mahallesi’nin Sesine Kulak Verdi

HATSU,ibadethaneler, okullar ve devlet daireleri gibi toplu kullanım alanlarında vatandaş odaklı yaptığı hizmetleri sürdürmeye devam ediyor.

Hatsu Yıldırım Tepe Mahallesi’nin Sesine Kulak Verdi

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), ibadethaneler, okullar ve devlet daireleri gibi toplu kullanım alanlarında vatandaş odaklı yaptığı hizmetleri sürdürmeye devam ediyor.
 
Okul ve ibadethanelerde hassasiyetini sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen bildirimlere hızlı bir şekilde müdahale edilerek vatandaşların rahata kavuşmasının amaçlandığını bildirdi.
 
İskenderun ilçesine bağlı Yıldırımtepe Mahallesi’nde bulunan Dere Camii’nin kanalizasyon altyapısında oluşan arıza nedeniyle bölge sakinlerinin şikâyeti üzerine harekete geçen HATSU ekipleri, camiinin altyapısında çökme meydana gelen noktayı yenileyerek ve ana hatta kadar kapsamlı bir temizlik yaparak oluşan kokuyu önledi.
 
Mahalle sakinlerini memnun eden çalışma sonrasında dileklerini ekiplere ileten vatandaşlar, ekiplere teşekkür ederek çalışmaların devamını diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar