Skip Navigation Links

Tosyalı Holding Yine Gururlandırdı..

Tosyalı Holding, TİM 'İhracat Şampiyonları' töreninde yine zirvede yer aldı.

Tosyalı Holding Yine Gururlandırdı..

Gündem   A+a-

  Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya,"En Büyük İhracat Atılımını Gerçekleştiren Şirket" ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti;
 

TOSYALI HOLDİNG YİNE GURURLANDIRDI!

 
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 24'üncü Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. TİM "İhracat Şampiyonları" töreninde ülkemizin "En Büyük İhracat Atılımını Gerçekleştiren Şirket" ödülünü, Tosyalı Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizler, dağlar ne kadar yüksek olursa olsun, yanından geçen bir yol buldunuz. İnanıyorum ki, 2023 hedeflerinin amiral gemisi yine siz ihracatçılar olacaksınız” diyerek, demir çelik sektörünün duayeni Fuat Tosyalı’yı kutladı. 
 
Törende 2016 yılının ilk 10 ihracatçısı, en iyi atılım yapan ihracatçı ve 26 sektör birincisi olmak üzere toplam 37 ödül sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, milletvekillerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve Türkiye ekonomisine yön veren iş adamlarının da yer aldığı organizasyonda, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu seneki sloganın '67 Bin İhracatçı Tek Yürek, İstikrar İçinde Atılım' olarak belirlendiğini duyurdu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, ihracatçıların hiç bir engel karşısında duraksamadığını ve herhangi bir sorunda, vakit kaybetmeden yeni pazarlara yöneldiğini vurguladı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet