Skip Navigation Links

HYP'nin Adayı Hasan Eker iddalı..

Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkan adaylığı aylarca konuşulan İnşaat Mühendisi Hasan Eker, adaylığı mevcut belediye başkanı alınca tepkisini

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan adaylığı aylarca konuşulan İnşaat Mühendisi Hasan Eker, adaylığı mevcut belediye başkanı alınca tepkisini tabanla birlikte göstermek ve iddasını ortaya koymak için Halkın Yükselişi Partisi’nden aday oldu.
Halkın Yükselişi Partisi Karaağaç Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hasan Eker, mevcut belediye başkanının halkı ile barışık olmayan bir yönetim sergilediklerini vurguladı. HYP Karaağaç Belediye Başkan Adayı Eker, kendisinin başkan olması halinde amacının çağdaş bir Karaağaç yaratmak olduğunu belirtti.
MADO'da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen HYP Karaağaç Belediye Başkan Adayı Hasan Eker, basın mensupları ile de uzun süre sohbet etti. HYP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Taçyıldız ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı da, yıllarca içinde bulunduğu partisinden istifa etmek zorunda kaldığını açıklayan Karaağaç Belediye Başkan Adayı Eker, eski partisi CHP'ye de tepkilerini dile getirdi.
Eker; “Yıllarca bu partiye çok büyük bir özveri ile hizmet eden ve defalarca zafere taşıyan kendi tabanının tercihlerini yok sayarak, bir dayatma ile mevcut SHP'li belediye başkanını CHP aday olarak belirlemiştir. 5 yıllık iktidarı süresince CHP'nin tabanını dışlayan, onları yok sayan bir anlayışla hareket etmiştir. CHP'de adeta onun tavırlarını ödüllendirircesine onu başkan adayı yapmıştır. Kaldı ki, mevcut yönetim iktidar süresi boyunca beldede kayda değer hiçbir icraat yapmamış, hiçbir proje üretmemiş, halkıyla barışık olmayan bir yönetim anlayışı sergilemiştir. Yapılan bütün çalışmalar günü birlik olarak yapılmış, kalıcı ileriye dönük hiçbir adım atılmamıştır” dedi.
Kendisinin tabanın ışığında, tabanın talepleri doğrultusunda beldeyi daha ileriye götürecek proje ve düşüncelerini hayata geçirebilmek için HYP'den aday olduğunu söyleyen Hasan Eker, “Amacım; bilgi, birikim ve tecrübelerimi kullanarak, beldemi ileriye taşıyacak projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmektir. Toplumsal kaynaşmayı sağlayacak adımlar atmak ve çağdaş bir Karaağaç yaratmaktır” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet