Skip Navigation Links

TDH'de 12 Haziran büyük gün!

Türkiye Değişim Hareketi İskenderun İlçe Temsilcisi Mustafa Kaleli, uzun bir süredir yürütülen çalışmaların ardından partileşme sürecini tamamladıklar

Politika   A+a-

Haziran’da değişim hareketinin partileşme sürecini tamamlayacağını vurgulayan Kaleli, ülke gündemi ve ekonomik gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.
Türkiye Değişim Haraketi’nin teeden değil tabandan örgütlendiğine dikkat çeken Kaleli, “Tepede partiyi kurduk, haydi il ve ilçelere tabelaları asalım anlayışı değil, bir taban hareketi olarak çok iyi örgütlendik” dedi.
Hükümetin bir yıldır gündemi değişim ve açılım adı altında meşgul ettiğini vurgulayan Türkiye Değişim Hareketi İlçe Temsilcisi Mustafa Kaleli, “Altı aydan bu yana gündemdeki tek konu yeni anayasa paketi. Hükümet anayasa paketi sayesinde kendini mağdur konuma düşürüp, ardından seçime gidecek. Ekonomide hala kriz atlatılmış değil. Ekonomi daha yeni yeni kendini toparlamaya çalışıyor. Bu arada işsizlikte sürekli artıyor. Bizim önceliğimiz işsizliğin çözümünden yanadır. İşi ve aşı olmayan insan huzurlu olamaz. İktidara geldiğimizde devletle özel sektörü bütünleştireceğiz. İktidarın yatırıma yönelik tek bir hamlesi bile yok. Bunu dile getirdiğimizde duble yol yaptık diyorlar. Madem işsizliği çözdünüz, Arsuz yolunu niye çözemediniz? Önceden fakirler et yiyemiyordu, şimdi orta sınıfta et yiyemiyor. Bir defa et ithali Türkiye’nin ayıbıdır. Hayvancılık ve tarımı destekleyen politikalar geliştirilmeli, üreticinin yüzü güldürülmelidir. Biz gülmeyen yüzleri güldürmek için geleceğiz. Türkiye Değişim Hareketi’nde lider sultası olmayacaktır. 12 Haziran’da inşallah partileşeceğiz ve herkesi kucaklayacağız. Laik Cumhuriyet’ten asla taviz vermeden, özgürlükçü ve sosyal demokrat bir parti kimliğiyle halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde görüş ortaya koydu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet