Skip Navigation Links

CHP Kadın kollarını kongre heyecanı sardı

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı bir ilki daha geçekleştirerek, kadın kollarını kongre ile seçme kararı aldı.

Politika   A+a-

 
 
CHP İskenderun İlçe Teşkilatı bir ilki daha geçekleştirerek, kadın kollarını kongre ile seçme kararı aldı.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, “CHP tüzüğüne göre 1980 öncesi kadın kolları gençlik seçimleri oluyordu, 80 sonrası ilk defa bu yıl Kandı kolları kongresi yapacağız. 9 Haziran’da Belediye Kültür merkezinde gerçekleştireceğiz. Bu gün Nilgün Selçuk arkadaşımız kendini tanıtacak. Diğer adayımız ise Yıldız Bor hanımefendidir. Her ikisine de çıkmış oldukları bu hizmet yarışında başarılar diliyoruz” dedi.
Alkışlarla söz alan CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkan adayı Nilgün Selçuk ise, “Köy ve beldeleri ile 400 bin nüfusu barındıran İskenderun gibi büyük bir ilçede yaşıyoruz. Bu nüfusun yarısını oluşturan kadınlarımızdan sadece 2 bin tanesinin üye olduğu bir ilçe örgütümüz var. Görev bize verildiği takdirde ilk hedefimiz ulaşmadık kadın bırakmamak ve kadın üye sayımızı çok daha yukarılara çekerek her kadını aktif politik yaşamın içine çekmektir. Tüm sorunların CHP iktidarında çözüleceğine inanıyoruz. Bu nedenle tüm kadınları partimiz çatısı altında toplayarak, onları bilinçlendirme gayreti içerisinde olacağız” dedi.
CHP’de aktif bir görev üstlenmek için çalışacaklarının altını çizen Selçuk konuşmasının devamında ise Tarlada, fabrikada, evde ve yaşamın her alanında üreten hanımlar olarak yaşamımızı kendimiz düzenlemek, kendimizi kendimiz yönetmek istiyoruz. Bu amaçla yola çıktık. Bu amaç doğrultusunda tüm çabamızı, emeğimizi ve sevgimizi gösterecek ve harcayacağız. Özgür ve mutlu kadınların yaşadığı bir ülke ve bir dünya en büyük arzumuzdur.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet