Skip Navigation Links

Benzinle Gelen Tehdit

İSKENDERUNDA ELİNDE ÇAKMAK VE BENZİNLE BANKA MÜDÜRÜNDEN KREDİ İSTEDİ.

Gündem   A+a-

İskenderun'da elinde çakmak ve benzinle banka müdüründen kredi istedi.
Bir bankaya 40 bin TL kredi borcu bulunan, Abdulkadir Meral borcunu ödemek için istediği kredi başvurusu reddedilince çılgına döndü.
.
Üzerine benzin dökerek kendini yakacağını iddaa eden Meral, banka müdürü ile kapı önünde kredi pazarlığı yaptı.
Meral polisin başarılı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 40 bin liraya ulaşan kredi kartı borcunu ödeyemeyen vatandaş, tekrar kredi çekmek istediği banka önünde üzerine benzin dökerek kredi verilmez ise kendini yakacağını iddia etti.

Olay öğle saatlerinde Şehitpamir Caddesi’ndeki Vakıfbank önünde yaşandı. Eşiyle geldiği bankadan, kredi kartı borcunu ödemek için tekrar kredi çekmek isteyen Abdulkadir Meral (42), olumsuz yanıt alınca çılgına döndü. Elinde çakmak ve bir pet şişe ile banka önüne gelen Meral üzerine benzin dökerek kendini yakacağını söyledi. Şehrin en kalabalık caddesinde yüzlerce vatandaşın gözleri önünde göz yaşları içerisinde bağırarak banka müdüründen kredisinin onaylanmasını isteyen Meral “ kredi kartları benim hayatımı mahvetti. Ben maaşımı bu bankadan alıyorum. On bin tl kredi istiyorum vermiyorlar artık dayanamıyorum eşimin dostumun yüzüne bakamıyorum. Kredi kartı mağduruyum ben ölüyorum yaşamaktan bıktım artık. Kredi kartı ödemekten bıktım canıma tak etti kendimi öldüreceğim” diyerek isyan etti. Elindeki benzini sürekli üzerine döken ve kendini yakacağını söyleyen Meral bir yandanda kapı önüne çağırdığı banka müdürüne kredi vermesi için telkinde bulundu. Aldulkadir Meral tanıdıklarının kendisini konuşarak oyalamaları sonrasında polisin ani müdahalesi ile etkisiz hale getirilerek yere yatırıldı ve kelepçelendi. Göz yaşları içinde kalan Meral sakin olacağının sözünü vermesi üzerine kelepçeler çıkartıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.Sağlık kontrolünden geçirilen Abdulkadir Meral ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet