Skip Navigation Links

Ceylan Park Sakinleri İftarda Buluştu

Ceylan Park, çam ormanlarının arasında, muhteşem körfez manzarası eşliğinde kurulan sofralarda sakinlerini iftarda buluşturdu.

Ceylan Park Sakinleri İftarda BuluştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinin en prestijli toplu konut projelerinden Ceylan Park, çam ormanlarının arasında, muhteşem körfez manzarası eşliğinde kurulan sofralarda sakinlerini iftarda buluşturdu. 
 
Ceylan Park’ın eşsiz güzelliklerini yaşayan yüzlerce vatandaş, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Nazmi Ceylan’ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. 
 
Çam ormanının yaydığı insanı mest eden kokular, sessiz, doğa ile iç içe körfez manzarası eşliğinde kurulan iftar sofrasında Ceylan Park sakinlerini ağırlayan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Ceylan, misafirlerini sıcak bir şekilde karşıladı.
 
Ceylan Park projesiyle kendilerine doğa ile iç içe  mutlu ve huzurlu  bir yaşam sunan Nazmi Ceylan’a teşekkür eden vatandaşlar, farklı bir iftar ortamında bulunmanın, Ceylan Park ailesinin bir ferdi olmanın mutluluğunu yaşadılar. 
 
Aile büyüklerinin masalardaki yerlerini aldıkları anlarda ise çocuklar iftar saatini önemsemezcesine özgürce oyunlarını oynadılar. 
 
 
 
 
 
 
Ceylan Park Sakinleri İftarda Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet