Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz’dan İlaçlama Müjdesi

Kırıkhan Belediyesinin sinekle mücadele ve ilaçlama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan Yavuz’dan İlaçlama Müjdesi

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediyesinin sinekle mücadele ve ilaçlama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.
 
İçişleri Bakanlığın yayınladığı yazıyla Sivrisinekle ve haşereyle mücadeleçalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması kararı sonrasında Kırıkhan’da ilaçlama çalışmalarının durmasıyla birlikte ilçede sineklerin çoğalması halkın yoğun şekilde şikayetçi olmasına sebep oldu.
 
Kırıkhan halkının yoğun şikâyetlerine kayıtsız kalmayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçede ilaçlama çalışmalarının yeniden başlayacağı müjdesini verdi. Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; “Sivrisinekle ve haşereyle mücadele kapsamında Haşere, Sinek ve Vektör ile Mücadele kapsamında İlaçlama görevi İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 22.05.2017 tarihli yazısına istinaden Büyükşehir Belediyesine geçmesine rağmen vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda ilçe halkımızın mağduriyet yaşamaması için bugün itibarıyla ilçemiz genelinde 3 ayrı ekiplelarvalama ve ilaçlama çalışmalarına yeniden başlıyoruz.
 
Bugün itibarıyla 1.ci ekibimiz; Barbaros, Bahçelievler, Kurtuluş, Fatih mahallelerinde, 2.ci ekibimiz; Mimar Sinan-Toki, Gündüz, Aydınlı, Özyörük-Dağınıkevler mahallelerinde, 3.cü ekibimiz ise Menderes, Alparslan, Gazi, 408 evler mahallerinde ilaçlama ve larvalama çalışmalarına yeniden başlıyor. Yarın ise diğer mahallelerimizde Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı programlar dahilinde ilaçlama çalışmalarına devam edilecektir. Burada esas olan halkımızın sineksiz bir yaz geçirmesini sağlamaktır.” Dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar