Skip Navigation Links

BESYO’da Mezuniyet Sevinci

MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

BESYO’da  Mezuniyet Sevinci

Gündem   A+a-

 
MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Çok amaçlı kapalı spor salonunda gerçekleşen törende aileler çocuklarını yalnız bırakmadı. Törene MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Yusuf Önlen ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Rektör Kaya mezun olan öğrencilere hitaben, “Buradan başarılı bir şekilde mezun oldunuz. Asıl sınav bundan sonra başlıyor. Yapmış olduğunuz işin hakkını vermek zorundasınız. Ülkemizin başarılı bireylere ihtiyacı var. Sizlerden çok çalışıp milletinize karşı sorumluluklarınızı layıkıyla yerine getirmenizin istiyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.
 
Törende dereceye giren öğrencilere protokol tarafından diplomalarıyla birlikte plaket verildi. Tüm öğrencilerin de diplomalarını almalarının ardından öğrenciler hep birlikte kep attılar. Büyük bir coşkunun yaşandığı bu özel günde öğrenciler, bol bol fotoğraf çektirip gözyaşları içinde birbirlerine veda ettiler. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet