Skip Navigation Links

Seçimin kaybedeni belli!!!

Ziyarette coşkulu alkışlarla karşılanan Turan Çirkin, yaptığı açıklamayla da gündemin en üst sırasında oturdu.

Politika   A+a-

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in merkez seçim bürosunu ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, bu seçimin kaybedeninin belli, kazanının ise üç parti arasında olacağını söyledi.
Ziyarette coşkulu alkışlarla karşılanan Turan Çirkin, yaptığı açıklamayla da gündemin en üst sırasında oturdu.
Ak Parti Seçim bürosunda Belediye başkan ile Meclis üyesi adayları ve partililerin konuğu olan MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, İskenderun’un güzel bir şehir olduğunu belirterek “Adaylarımız da birbirinden kıymetli. İnşallah seçimler güzel bir ahenkle bugüne kadar devam ettiği gibi bundan sonra da güzel bir ahenkle seviyeli bir şekilde gidiyor. Ondan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hayırlısı ne ise o olsun. Bu seçimin neticeleri itibariyle Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekili olarak gördüğümü söyleyeyim; bu seçimin kaybedeni belli, kazanı üç parti arasında, hangisi belli değil” dedi.
Kaybeden bir kişi kazanan kim olursa olsun!!!
Seçimlerin hep “Barış içinde yarış” olması temennisinde bulunduklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun ise, MHP Milletvekilinin çok güzel saptama yaptığını, artık üç adayın hangisi kazanırsa kazansın İskenderun için hayırlı olacağını ifade etti.
ARTIK ÇEKİL, MİSYONUN TAMAMLANDI
Seçim bürosuna ziyaretlerinden dolayı MHP’li Milletvekili Süleyman Turan Çirkin’e teşekkür eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil de “Bu kentte artık kirli siyaset yapılmayacak. Bu kenti karalamaya, karalama ve korku üzerine siyaset yapanların devri bitmiştir. 29 Mart İskenderun Halkına hayırlı uğurlu olsun. Hizmetlerine teşekkür ediyoruz. Artık çekil, misyonun tamamladı, bu kentte kendisinin yapacağı hiçbir şey kalmadı. Bu kente esnafa ve halk üzerime yapılan korku siyasetinin de yok olmasını, sona ermesini diliyoruz. Biz bu kentin kargaşaya ve gerilime gitmesine asla müsaade etmeyeceğiz, hiçbir parti de etmeyeceğini ben tahmin ediyorum.” Şeklinde konuştu
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet