Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstanbul'lu İşadamlarından 80 Suriyeli Çocuğa Bisiklet Hediyesi

Dünya Yetim Günü nedeniyle İstanbullu iş adamları tarafından Kırıkhan’da bulunan Hatay Yardımlaşma Derneği aracılığıyla Kırıkhan'da

İstanbul'lu İşadamlarından 80 Suriyeli Çocuğa Bisiklet Hediyesi

Gündem   A+a-

 
Dünya Yetim Günü nedeniyle İstanbullu iş adamları tarafından Kırıkhan’da bulunan Hatay Yardımlaşma Derneği aracılığıyla Kırıkhan'da bulunan Suriyeli yetimlere 80 adet bisiklet hediye edildi.
 
İnsanı İnşa Derneği Konaklama Merkezinde yetimler ve aileleri için verilen iftar yemeğinin ardından 80 Suriyeli yetim çocuğa İstanbul'lu işadamları tarafından gönderilen Bisikletler Belediye Başkan Vekili İhsan Kuruca, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Metin tarafından hediye edilirken yetim annelerine ise Kırıkhan Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.
 
Dünya Yetim günü nedeniyle Suriye’deki savaşta babalarını kaybeden yetim çocukların yüzlerini güldürmek için çeşitli programlar düzenlediklerini belirten Hayad Dernek Başkanı Rahmi Vardı yaptığı açıklamada; “Bizler her zaman Suriyeli mazlum kardeşlerimizin dertleriyle dertleniyoruz. Devletimizin her türlü birimleri bu kardeşlerimiz için seferber olmuştur. Afad ve Kızılay’ın yetkilileri evlerini çocuklarını bu kardeşlerimizin dertleri için geride bırakmış ve kendilerini hayır işine adamışlar. Yetim çocuklar için İstanbul’dan Kırıkhan’a gelerek bisiklet dağıtımına destek veren İş adamları Alican Macit, İlyas Duras, Mehmet Nuhoğlu, Mustafa Güneş ve Ali Aslan’a teşekkür ediyor ve iş hayatında başarılar diliyorum “dedi.
 
Bisikletlerini alan yetim çocuklar ise ilk bisiklet deneyimini yine hayırsever iş adamları ve ailelerinin yardımıyla denediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar