Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fabrika'da Çıkan Yangına Hızlı Müdahale

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) 2.Bölge İtfaiye ekipleri, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrika’da çıkan yangına

Fabrika'da Çıkan Yangına Hızlı Müdahale

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) 2.Bölge İtfaiye ekipleri, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrika’da çıkan yangına canla başla destek vererek sabaha kadar söndürme çalışmaları gerçekleştirdi.
 
 
Osmaniye Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir kâğıt fabrikasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Aşırı rüzgârın da etkisiyle fabrikanın tamamını saran yangına ihbar üzerine harekete geçen HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı İskenderun, Payas, Dörtyol ve Erzin’den gelen takviye ekipleri müdahalede bulundu.
 
Akşam saatlerinde başlayan ve sabah 06.00 sıralarında söndürülen yangına HBB itfaiyesinden oluşan 20 personel ve 7 araç Osmaniye itfaiyesine destek verdi. Alevlerin farklı bölgelere sıçramaması için çaba sarf eden ekipler, yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yaparak oluşabilecek tehlikeleri önledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş