Skip Navigation Links

'Herkese Görev Düşüyor'

İskenderun'da bir kişinin mahallesinde uyuşturucu satanlara engel olmak isterken yaralanıp ölmesinin ardından MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin topl

Politika   A+a-

 
'Herkese Görev Düşüyor' 
 
İskenderun’da bir kişinin mahallesinde uyuşturucu satanlara engel olmak isterken yaralanıp ölmesinin ardından MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin toplantı düzenleyerek uyuşturucu ile mücadelede herkese görev düştüğünü söyledi
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, uyuşturucu ile mücadele herkese görevler düştüğünü söyledi. İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ile birlikte partisinin İskenderun İlçe Teşkilat binasında basın toplantısı düzenledi.
MHP Hatay milletvekili Şefik çirkin, toplantıda uyuşturucu olaylarına dikkat çekerek, suç şebekelerine karşı emniyetin özveri ile görev yaptığını ve MHP olarak her zaman emniyetin yanında olduklarını vurguladı.
MHP Hatay milletvekili Şefik Çirkin, konuşmasında, “Geçtiğimiz günlerde bir suç şebekesi bir evladımızı silahlı saldırı sonucu öldürmesi, hayatına kast etmesi bizleri çok üzmüştür. Bu mesele çarpıtılabilir, farklı bir şekilde adi bir olay olarak ifade İskenderun’un çok büyük bir meselesi, olan bu konu çok büyük ve çok önemlidir Şehrin bir yarası olan uyuşturucu illetine bu yaraya mehlem olmak isteyenlerin hunharca engellenmesi münasebetiyle hayatına kast edilmesi ve öldürülmesi bizleri çok üzmüştür. Bu vesile ile hayatını kaybeden Mehmet Emin Kocadölü’ne Allah’dan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Dumlupınar’da eroin kullanan kişi sayısı 40 civarındaydı. Toplumun yaralarına karşı kendisinde bir vazife gören ve sosyal hizmet görevi gören insanlarımızı suç şebekelerine karşı sivil bir mücadele başlatan İbrahim Kocadölü kardeşimize de teşekkür ediyorum ve Şu an Dumlupınar’da eroin kullanma sayısı sıfıra düştü. Suçlularla mücadele sadece devletin görevi değil, halkımız, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve herkese görev düşmektedir. Bizler her zaman devletimizin yanındayız ve bu konuda hukuki kurallar çerçevesinde hareket etmekteyiz. Bu mücadelenin bayraktarı eroin şebekeleriyle mahallesinde uğraşan ve eroine alıştırılmış ailelerimize iş aş bulan insan Halil İbrahim Kocadölü’ne bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu kişi Öldürülen Mehmet Emin Kocadülü’n kardeşidir. Kendisi bu mücadele ile insanları uyuşturucudan uzaklaşmasına vesile olmuş bir kişidir. Bu mücadelede her zaman bizlerde gençlerimizi zehirlemek adına yaptıkları saldırılara karşı mücadele ettik. Bu olayı gerçekleştirenleri kamu oyu biliyor. Bu suç şebekeleri, evlatlarımızı katleden ve vatanımızı bölmeye çalışanların bölücü terör örgütü ile bağlantılı olduğu kanaati kamuoyunda yaygındır. Elbette devletimizin bütün yetkilileri olayın en ince ayrıntılarına kadar bilmekte. Bu konuda gerek adliyemize, hakim ve savcılarımıza, gerekse emniyetimize sonuna kadar güveniyoruz Onların bu suç şebekelerine karşı gerekli her türlü tedbirler aldığına inanıyoruz” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet