Skip Navigation Links

Zafer, Zafer Tekyıldız’la Yola Çıkanlarındır

Zafer Tekyıldız Lisesi Müdürü Ömer Çakır müjdeyi verdi. Hatay, Adana ve Gaziantep illerinde tam donanımlı 3 büyük kolej çalışmaları başladı.

Zafer, Zafer Tekyıldız’la Yola ÇıkanlarındırWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Türkiye genelinde tüm okullarında elde ettiği başarılarını İskenderun Zafer  Tekyıldız  Lisesi’nde de sürdüren Zafer Okulları, bu yıl ikinci mezunlarını verdi.
İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen karne töreninde yeni kampüs müjdesini  veren Zafer Tekyıldız Lisesi Müdürü Ömer Çakır, Zafer okullarının Hatay, Adana ve Gaziantep kampüslerinin yeni öğretim yılında tam donanımlı kendi binasında, altyapısıyla güçlü bir şekilde öğrencileriyle buluşacağını söyledi. 
Hatay, Adana ve Gaziantep’te üç büyük kolej çalışmalarının bulunduğunu belirten Zafer Tekyıldız Lisesi Müdürü Ömer Çakır, 100 binin üzerinde mezun geçmişi olan Zafer Liselerinin Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet kazanımları doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerine emin adımlarla ilerlemelerini sürdüreceklerini n altını çizdi. 
Zafer Tekyıldız Lisesi’nin karne töreni oldukça renkli görüntülere sahne olurken, dans gösterileri büyük beğeni topladı. Şarkıların söylendiği, şiirlerin okunduğu, enstrümental müzik ziyafetlerinin verildiği törende, dereceye giren öğrencelere plaketleri verildi. 
Sanat, spor ve müzikte birbirinden yetenekli, geleceğe güvenle ilerleyen öğrenciler yetiştiren Özel Zafer Tekyıldız Lisesi, üniversite sınavlarındaki başarılarıyla da gündeme geliyor.
Türkiye Muaythaı Federasyonu 2017 Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay Ve Bayan) Türkiye Şampiyonası''nda dünya birincisi rakibini yenerek Türkiye Şampiyonu olarak Türkiye’yi Dünya şampiyonasında temsil edecek olan Özel Zafer Tekyıldız Lisesi öğrencisi Rahmetullah Yıldırım’a da palet verilirken, futbolda başarı elde eden takım da madalyalarını aldı.
Karne töreninde ayrıca mezun öğrencilerin diploma belgeleri  verilerek yeni yaşamlarında başarı dilekleri iletildi.
 
 
 
 
 
 
Zafer, Zafer Tekyıldız’la Yola Çıkanlarındır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet