Skip Navigation Links

Karayılan’da Terör Saldırısı!

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Karayılan mahallesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığına bağlı Komando Taburuna sabah saatlerinde bir grup terör ör

Karayılan’da Terör Saldırısı!Web
TV

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Karayılan mahallesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığına bağlı Komando Taburuna sabah saatlerinde bir grup terör örgütü üyeleri tarafından üç ayrı noktadan roket atarlı saldırı gerçekleştirildi.
 
Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinde meydana geldi. Amanos dağı eteklerinde İskenderun’un Karayılan Mahallesinde kırsalında ormanlık alanda terör örgütü üyeleri tarafından önce roket atarlı saldırı ve ardından taciz ateşi gerçekleştirildi. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine teröristler ormanlık alana kaçtı. Ormanlık alanı farklı noktalardan ateşe veren teröristler, ormanın sıklığından faydalanarak kaçtı.
İskenderun ve Dörtyol özel harekat ekipleri de olay yerine intikal ederek operasyon başlattı.
 
Yangına bir süre müdahale edemeyen itfaiye ekipleri hazır kıta bekledi. Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından havadan ve karadan yangına müdahale edilirken operasyonun devam ettiği öğrenildi.
 
Bundan önce de teröristlerin bu şekilde tabura saldırdığını ifade eden ve o bölgede bir şantiye çalıştıklarını söyleyen Sinan Küçükgündüz adlı vatandaş, “Patlama sesleri duyduk. Arabayı istop ettirdim. Ne oluyor diye baktım ki, çatışma var. Arkadaşlar ile hemen geri döndük. Ormanlık alanı ateşe vermişler kaçmışlar” diye konuştu.
 
 
Karayılan’da Terör Saldırısı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet