Skip Navigation Links

İbrahim Gül Gültepe'yi salladı..

MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve İl Meclis üyeleri Gültepe Mahallesi Muhtarlığı önünde coşkuyla Gül tepe'liler ile buluştu.

Politika   A+a-

MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve İl Meclis üyeleri Gültepe Mahallesi Muhtarlığı önünde coşkuyla Gül tepe’liler ile buluştu. Akşam gerçekleşen mitingte halkın katılımı çok büyüktü..
İbrahim Gül “Bugüne kadar buraları ikinci sınıf yerine koyuldu, biz ufkumuzu geniş tutup, belediyede olduğumuz gün belediye imkanlarıyla buralar daha çok önem kazanacak.”dedi.
Bugüne kadar belediyeye sahip olanların neler yaptığına dikkat çeken Gül, her alanda ilerleyeceklerini ifade etti. İskenderun’un sıradan bir Başkanı olmayacağını ufku geniş bir Başkana ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
Siyasette çok iyi bir durumda olduklarını ve bunu çekemeyenlerin çeşitli dedikodu yapacaklarını halkın bunlara inanmamalarını söyledi.
Gül, “Önümüzü kesmeye çalışanlar, 29 Mart’ta tokat yiyecekler ve bizi kimsenin satın almasına izin vermeyeceğiz” dedi.
Gültepe’lilerden yoğun ilgi gören İbrahim Gül “Sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum eğer sizler destek verirseniz bu sorunları çözeceğim.”sözünü verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet