Skip Navigation Links

MKÜ Öğrencileri İçin İftar Sofrası Kuruldu

Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı bir yerde iftar yemeği veren Antakya Belediyesi, MKÜ öğrencileri için de

MKÜ Öğrencileri İçin İftar Sofrası Kuruldu

Gündem   A+a-

 
Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı bir yerde iftar yemeği veren Antakya Belediyesi, MKÜ öğrencileri için de Tayfur Sökmen Kampusu Amfi Tiyatro alanında 2 bin kişilik yemek organizasyonu düzenledi.
 
Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği organizasyona MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Yusuf Önlen, Genel Sekreteri  Doç. Dr. Erhan Yengil ve çok sayıda davetli katıldı.
Mehter marşının gösterisiyle başlayan iftar programı sema gösterisiyle devam etti. Kuran tilavetinin de yapıldığı programda ilahiler de söylendi. Ramazanın manevi ortamında yapılan etkinliklerle amfi tiyatro alanında adeta huzur iklimi sergilendi.
 
İftar programının ardından platforma çıkan protokol üyeleri birer konuşma yaparak günün anlam ve önemine değinen mesajlar verdiler. Bu programların bundan sonraki yıllarda da yapılacağı belirtildi.
 
Öğrencilerin oldukça memnun kaldığı etkinlikte protokol üyeleri öğrencilerle beraber toplu fotoğraf çekimlerine katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet