Skip Navigation Links

İSSİAD İftar Yemeğinde Halk İle Devlet Ricali Kaynaştı

İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İSSİAD) engelli vatandaşlar için düzenlediği iftar programı, Hatay Valisi Erdal Ata’nın teşrifleriyle g

İSSİAD İftar Yemeğinde Halk İle Devlet Ricali Kaynaştı

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İSSİAD) engelli vatandaşlar için düzenlediği iftar programı, Hatay Valisi Erdal Ata’nın teşrifleriyle gerçekleştirildi.
 
İskenderun Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar programında, okunan ezanla hep birlikte oruçlar açıldı ve program Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan dua ile devam etti.
 
İftar sonrası İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.
 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programına Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Hatay Jandarma Komutanı J. Alb. Turgay Aras, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, iş adamları ve engelli vatandaşlar katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet