Skip Navigation Links

Kırıkhan’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verildi

Ramazan ayı münasebetiyle Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’ın ev sahipliğinde

Kırıkhan’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verildi

Gündem   A+a-

 
Ramazan ayı münasebetiyle Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’ın ev sahipliğinde, Kırıkhan'da  ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazilerin onuruna iftar yemeği verildi.
 
Kırıkhan Öğretmenevinde verilen İftar yemeğine; Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Süleyman Erdemir, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Temel Aday, Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve eşleri, Kurum Daire Amirleri, Basın Mensupları, Mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.
 
Kaymakam Erkayıran günün anlamına binaen yaptığı konuşmasında;  “Vatan topraklarının korunması için, halkımızın birlik, beraberlik, bayrağı ve ezanı için mukaddes canını vererek şehadet mertebesine ulaşan kıymetli şehitlerimizin yakınları ve gözü pek ve cesur bir şekilde mücadele ederek yaralanan kahraman gazilerimiz ve saygıdeğermisafirlerimiz, bu iftar davetine icabet ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum.Rabbim tüm şehitlerimizi şefaatine nail eylesin. Tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet