Skip Navigation Links

Kırıkhan Belediyesinden Ramazan Etkinliği

Kırıkhan Belediyesi ve Payas Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinliği büyük bir coşkuyla geçti.

Kırıkhan Belediyesinden Ramazan Etkinliği

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediyesi ve Payas Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinliği büyük bir coşkuyla geçti.
 
İftar sonrası başlayan Ramazan Etkinliğine Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı P.Yrb. Süleyman Erdemir, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Ak parti İlçe Başkanı Ö.AyhanŞıhça, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, Oda Başkanları, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Basın Mensupları ve ilçe halkı katıldılar.
 
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,Ramazan ayı münasebetiyle ilçe halkının Ramazanı Şeriflerini kutladılar. Bekir Altan yaptığı konuşmada Kırıkhan’a kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Yavuz’a ve ilçeye kazandırdığı Sosyal aktivitelerden dolayı Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’a teşekkür ettiler.
 
Kırıkhan Kaymakamı Erkayıran ise yaptığı konuşmada Kırıkhan halkının sosyal aktivitelerden yararlanmaları için her türlü imkanın seferber edildiğini Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile birlikte gençlerimizi spora teşvik etmek için ellerinden gelen bütün gayretleri gösterdiklerini Ramzan etkinliğini düzenleyen Payas ve Kırıkhan Belediye Başkanlarına teşekkür ettiğini belirtti.
 
Başkan Yavuz ise yaptığı konuşmada Kırıkhan halkına söz verdiği hizmetleri bir bir gerçekleştirdiklerini, Mesire alanında yapılan Osmanlı ve Çocuk Köyü Projelerinin yakın zamanda bitirilmesiyle birlikte ilçemizin cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti. Ayrıca gençlerimizin sportif ve sosyal faaliyetlerin içerisine alarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın gayreti içerisinde olduklarını ve kısa bir süre sonra Off Road yarışları için pist yapımına başlandığını, Yamaç Paraşütü içinse uçuş pistinin tamamlandığını ifade eden Başkan Yavuz “Etkinliğimize katılan başta Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan, Kaymakamımız Mustafa Erkayıran, Askeri ve Mülki erkanımıza olmak üzere tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Geleneksel Ramazan Etkinliğinde Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Palyaço, Tahta Bacak, Aşuk ile Maşuk, Kavuklu Pişekar adlı oyun ve  Ödüllü Yarışma Etkinliklerisahne aldı. Etkinlikte çocuklara Kırıkhan Belediyesi ve Payas Belediyesi tarafından Patlamış Mısır, Osmanlı Şerbeti, Pamuklu Şeker ve Macun ikramı yapıldı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet