Skip Navigation Links

Samandağ’da Görkemli Açılış

Vestel’in 1600. mağazası Cumhuriyet Mahallesi , Ahmet Yesevi Caddesinde görkemli bir açılış törenden sonra hizmete açıldı.

Samandağ’da  Görkemli Açılış

Gündem   A+a-

 
Vestel’in 1600.  mağazası  Cumhuriyet Mahallesi , Ahmet Yesevi Caddesinde görkemli bir açılış törenden sonra  hizmete açıldı. Beyaz eşya sektöründe Türkiye’nin önde gelen markası olan Vestel’in Hatay’ın en büyük mağazası  “Altıneller Vestel “ düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Samandağ belediye başkanı Mithat Nehir,  başkan yardımcısı M. Ali Kamacı, işadamı Mahir Hilenoğlu,  Vestel Güneydoğu Anadolu bölge müdürü Tümay Korkut, Vestel Adana satış sorumlusu Alper Korkmazer,  satış temsilcisi Mert Afşer ve çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“İLÇEMİZ  GÜNDEN GÜNÜ BÜYÜYOR  VE GELİŞİYOR”

     Başkan Nehir  mağaza işletmecisi Selim Sertaşoğlu’nu  kutlayarak, “Samandağ’ına  böyle bir mağaza kazandırdıkları için teşekkür ederek “İlçemizin  günden günü büyüdüğünü  ve geliştiğini gözlemliyoruz. Bu iş yerinin açılmasıyla birlikte ilçemizin ekonomik açıdan da geliştiğinin göstergesi olarak düşünüyorum. Dekoruyla, düzenlemesiyle örnek olacak bir iş yerini açmış oluyoruz.  Bu güzel mağazayı Samandağ kazandıran mağaza sahibi Selim Sertaşoğlu’nu  tebrik ediyorum. Bu mağazanın Samandağ’ımıza  ve çalışanlarına hayırlı olsun diyorum. Mağaza işletmecisi Selim Sertaşoğlu Samandağlı kardeşlerimizi  bu güzel mağazaya bekliyoruz. Bütün Samandağ  halkının mağazamızdaki kampanyaları kaçırmamasını diliyorum” dedi..
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet