Skip Navigation Links

HBB’nin Çevre Dostu Çalışanlarından Büyük Duyarlılık

Doğanın ve çevrenin gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarılması için hassasiyetle çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi

HBB’nin Çevre Dostu Çalışanlarından Büyük Duyarlılık

Gündem   A+a-

 
Doğanın ve çevrenin gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarılması için hassasiyetle çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, 5-11 Haziran Dünya Çevre Haftası’nda farkındalık yaratacak etkinliklerin altına imza attı.
5 Haziran Pazartesi günü Antakya Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak Çevre Haftası etkinliklerinin startını veren HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkalığı ekipleri,  daha sonra kültürel ve biyolojik çevreyi koruyan; sağlıklı, temiz ve yaşanabilir bir Hatay için çalışmalarını sürdüren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret etti.
 
Gerçekleşen ziyarette doğa ile iç içe büyüyen nesillerin yetişmesine katkı sunmak için gerçekleştirdikleri çalışmalara her geçen gün yenisini eklediklerini belirten Başkan Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden’i de makamında ziyaret eden HBB’nin çevre dostu çalışanları, günün anınsa Mehmet Maden’e çiçek takdim etti.
 
Hatay Valiliğine de ziyaret gerçekleştiren ve burada Hatay Valisi Erdal Ata ile de bir araya gelen HBB’li çevreciler, doğanın doğal varlığını sürdürmesi için tüm paydaşlarla koordineli çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Ayrıca Vali Erdal Ata’ya da konuyla ilgisi duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür eden HBB ekipleri, Erdal Ata’ya çiçek takdim etti. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet