Skip Navigation Links

Karaağaç Spor Grup Finalinde Elendi

(U-16) Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup eleme müsabakası.....

Karaağaç Spor Grup Finalinde Elendi

Gündem   A+a-

 
(U-16) Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup eleme müsabakası.....

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Mersin ilinde organize edilen (U-16) Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları Toroslar Sentetik sahasında yapılan final karşılaşması ile tamamlandı. Turnuvanın finalinde Hatay temsilcisi Karaağaç Spor, Konya temsilcisi Kara Kartallar Spor'a 3-1 mağlup oldu. 

Mersin bölgesinden Mertcan Bardakçı, Salim Adlı ile Sıtkı Doğuhan Çardak'ın yönettiği karşılaşmada Karaağaç Spor 23. dakikada Oktay Zorlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti.
Müsabakanın bu sonuçla bitmesi beklenirken Karaağaç Spor, maçın bitmesine 4 dakika kala Kara Kartallar Spor'lu Fuat Duran'ın golü ile durum 1-1 oldu. Maçın orta hakemi Mertcan Bardakçı, müsabakayı 4 dakika uzattı.Yediği golün etkisini üzerinden atamayan Karaağaç Sporlular 3 dakika içerisinde rakibi Konya Kara Kartallar Spor'lu Muhammet Aka ile Tahsin Bayar'ın gollerine engel olamayınca sahadan 3-1 yenilgi ile ayrıldı.

Karaağaç Spor, oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 de yenilgi yüzü gördü. Konya temsilcisi Kara Kartallar'da 3 karşılaşmada 3 galibiyet alarak bir üst tura çıkmayı başarırken, Karaağaç Spor'da turnuvaya veda etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet