Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uğur Feriz Öyle Bir Konuştu ki!!!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, göreve geldikleri günden bugüne geçen 5 aylık çalışma döneminde yaptıklarını anlattı ve konuyu yine İsken

Politika   A+a-


Feriz, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında “AK Parti’ye değil İskenderun’a destek verin” deyince herkes şok oldu ama o anlamlı sözlerin nedeni cümlelerin devamında gizliydi..
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in iyi niyetli olmasının iyi bir yönetici olmasına yetmediğini belirten Uğur Feriz, “AK Parti’ye değil, İskenderun’a destek verin. Bugün iktidarda AK Parti var ve hizmet alımında büyük bir imkan sunuyor. İleride başka bir siyasi parti iktidar olursa yine o iktidar partisiyle çalışmak lazım. Bunun içindir ki, elzem olan İskenderun’un geleceğini doğru bir biçimde oluşmasını sağlamaktır. Her zaman İskenderun’lular olarak iktidarın gücünden yararlanmak zorundayız” diyerek oldukça anlamlı konuştu. Uğur Feriz’in basınla yaptığı 3 M Garden Restoran’daki toplantıya katılan gazeteciler de bu sözlere tam destek verdiler.
 
 
Başkan Feriz, “Ak Partinin hızına ayak uyduracak belediye istiyoruz”
 
Ak parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz basın toplantısında yaptığı konuşmasında,
“Ak parti olarak İskenderun’a hizmet noktasında yönetim kurulu arkadaşlarımız ile el birliği içerisinde çalıyoruz bu bağlamda şu ana kadar, “Şehrimizde 117 düğün ve nişan merasimine, 38ayrı açılışa katıldık. 97 adet farklı mahalle ve ev toplantıları yaparken, İskenderun’a bağlı 37 köyün tamamının ziyaret ettik. 120 esnafımız gezerek sorunları dinledik, çözüm yolları ürettik. İskenderun’a bağlı Merkez mahallerinden 18 tanesini gezdik geri kalan 10 tanesini gezeceğiz. 85 adet taziyeye katıldık. İlçe teşkilatı olarak siyaset akademisini başlattık. 190 kişinin katılımı ve üç bakanımızın bölgemizden katılımı ile siyaset akademisinin açılışını gerçekleştirdik ve Eylül ayı sonunda yapacağımız sınav ile kursiyerlerimize belgelerini vereceğiz” dedi.
 Basın mensuplarının İskenderun Belediyesinin geçen seçimlerde nasıl kaybedildiği sorusu üzerine   açıklama yapan Başkan Feriz, “İskenderun belediyesini kaybetmemizdeki sebepleri araştırıyoruz. Aday belirlemesinden, mahallelere  kadar nerede eksik kaldık, aday belirlememizde mi yanlışlık yaptık bilemiyoruz ama araştırıyoruz. Yeni dönemde adayın İskenderun halkı tarafından kabul görecek bir aday olması noktasında özen göstereceğiz” dedi.
Başkan Feriz, Ak Partinin hızına uyduracak bir belediyeye ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Artık ak partinin hızına ayak uyduracak bir belediye istiyoruz. İskenderun’un trafik sorunlarını çözmüş değiliz, otellerimiz yetersiz, yollarımız yetersiz, Şehrin trafik sorununu konaklama sorunu çözmek alt yapı sorununun çözmek gerekiyor, Biz istiyoruz ki bu işi şehrin tamamına yayalım ve ısrarla şunu söylüyoruz bizim adayımız değil projelerimiz önemli” dedi.
 
Başkan Feriz Ak parti  olarak uyuşturucu ile sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, “İskenderun ilçe teşkilatı olarak Uyuşturucu ile mücadele noktasında hazırlamış olduğumuz broşürler şehrin farklı noktalarda dağıtılacak. Amacımız bu insanlarımızı gençlerimizi topluma kazandırmaktır. Önceki gün bir arkadaşımız vatandaşımız uyuşturucunun satılmasını önlemek için kendini kurşunların önüne atmış. Bu konuda hepimiz duyarlı olmak zorundayız. Siyasiler, sivil toplum örgütleri ve basın olarak hep birlikte bu olayın üzerine gitmeliyiz. Bu olayın  çözümü sadece broşür dağıtmakla da olmaz. Bu sorunun çözümü kentsel dönüşüm projesidir. El birliği ile insanlarımızı uyuşturucuya karşı uyarmamız lazım” dedi.
Suriye olaylarına da değinen Ak parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, “Hükümetimiz Suriye konusunda çok hassas hareket ediyor

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş