Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Basın Kartlarını Aldılar

8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi sahibi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gökpınar ve Esin Gazetesi Yazı İşleri Müdür

Sarı Basın Kartlarını Aldılar

Gündem   A+a-

 
8. Gün Haber Web Tv  ve 8. Gün Gazetesi sahibi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gökpınar ve Esin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ergin Ergündüz , Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden gelen Sarı Basın Kartlarını teslim aldı. Ergündüz ve Gökpınar 12 komisyon üyesinin oylarını tamamını alarak sarı basın kartı sahibi oldu. Basın Kartı Komisyonunun Ankara'da yaptığı son toplantının ardından sarı basın kartını almaya hak kazanan Ergündüz ve Gökpınar, kartlarını BYEGM Adana Mütercimi Öner Bozkurt’tan teslim aldı.
 
İskenderun’a gelerek kartları teslim eden Mütercim Bozkurt, bölge ekibi olarak sık sık İskenderun ve Hatay’a geldiklerini belirterek, basın mensuplarının sıkıntılarını ve isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını söyledi. Mütercim Bozkurt, 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi sahibi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gökpınar ve Esin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ergin Ergündüz'e kartlarını teslim ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
Sarı Basın Kartını almanın sevincini yaşayan 8. Gün Haber Web Tv ve 8.Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar, “Yaklaşık 19 yıldır severek yaptığım gazetecilik mesleğinde sürekli ihmal ederek bir türlü başvurmadığım sarı basın kartını almanın mutluluğu içeresindeyim.  Ayrıca usta gazetecilerden oluşan, komisyonda 12 üyenin oluru ile basın kartını hak etmem beni daha da mutlu etti. Bu kartı almamda destek ve yardımlarını esirgemeyen Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Adana Bölge Müdürlüğü Mütercimi Öner Bozkurt’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Esin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ergin Ergündüz’de sarı basın kartını almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Uzun uğraşlar sonucunda kartımızı bugün aldık. İnşallah bu kartı hayırlı güzel haberlerde kullanmak nasip olur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  
 
Esin Gazetesi Editörü Yasemin Karali’de 5 ay önce Sarı Basın Kartını almaya hak kazanmıştı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar