Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunlular “Kardeşlik Sofrası’nda Buluştu

HBB, gönüllerde taht kuran İftar Sofrasını İskenderunlularla buluşturdu.

İskenderunlular “Kardeşlik Sofrası’nda BuluştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında birlik, beraberlik duyguları ile maneviyatın güçlenmesi ve bir arada yaşama kültürünün pekişmesi amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal ve kültürel hizmetler sunmaya devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın il genelinde hemşehrileriyle ekmeğini paylaştığı 'Kardeşlik Sofrası', 28 Mayıs Pazar günü İskenderun İlçesi Anıt Alanı’nda kuruldu. 
 
Gerçekleşen iftar etkinliğine Başkan Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Durmuş Yıldırım, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

VATANDAŞLAR ORUÇLARINI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN EDİLEN DUALARIN ARDINDAN AÇTI 

İskenderunluların büyük ilgi göstererek Başkan Savaş'ı teveccühle karşıladığı iftarda, Şeyh Menna Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar okudu.  Menü olarak, mercimek çorbası, etli patlıcan yemeği, piriç pilavı, hurma ve irmik tatlısı ikram edilen iftarda, dualar ilimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği için edildi.

İSKENDERUN’DA BÜYÜK TEVECCÜHLE KARŞILANAN BAŞKAN SAVAŞ, BİRLİK, BERABERLİK VE BARIŞ VURGUSU YAPTI

İftarın ardından hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Savaş, mübarek Ramazan ayında tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olması ve tüm dünyada birlik, barış ve merhametin hüküm sürmesi temennisinde bulundu.
 
İskenderunlular “Kardeşlik Sofrası’nda Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar