Skip Navigation Links

İSTE’li Sporcular Bilek Güreşinde de İddialı

Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası Antalya’nın Kemer ilçesinde yapıldı. Müsabakalara 61 Üniversiteden 527 sporcu katıldı.

İSTE’li Sporcular Bilek Güreşinde de İddialı

Gündem   A+a-

 
Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası Antalya’nın Kemer ilçesinde yapıldı.
Müsabakalara 61 Üniversiteden 527 sporcu katıldı. Bilek güreşinde de iddialı olan İSTE’li sporcular, müsabakalar sonucunda Türkiye 6.’lığı ve Türkiye 8.’liği derecelerini elde etti. 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE),takım sporlarında sergilediği başarılarına bireysel sporlarda da başarı eklemeye devam ediyor. Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılan İSTE Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğrencisi Cengizhan Başar;Şeyh Edebali, Akdeniz, Karabük ve Dumlupınar üniversitelerini temsil eden rakiplerini eleyerek Türkiye 6.sı oldu.  İSTE Makine Mühendisliği Öğrencisi Muhammed Ali Delibalta ise;Şeyh Edebali, Celal Bayar, Harran ve Hacettepe üniversitelerinden gelen rakiplerini eleyerek Türkiye 8.liği derecesini elde etti.
 
Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen şampiyonaya 61 üniversiteden527 sporcu katılırken, ilk 10’da iki derece alan İSTE’li sporcular İskenderun Teknik Üniversitesi’nin bireysel sporlardaki başarılarına bir yenisini daha eklediler.
 
Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda İskenderun Teknik Üniversitesi’ni temsil eden öğrencileri yürekten kutladığını ifade eden İSTE Spor Koordinatörü Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu: “Takım sporlarındaki başarıların ardından öğrencilerimiz Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda da ilk 10’a girerek aldıkları başarılı sonuçlarla Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler. Bu başarılar göğsümüzü kabartırken, yeni başarılar için de ayrıca motivasyon sağlıyor. İSTE olarak üniversitelerarası sporlarda daha başarılı sonuçlar almak için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet