Skip Navigation Links

Gelişim Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin bu yıl birincisini düzenlediği ve 12 takımın katıldığı ‘Voleybol Turnuvası’nda final kupasını NRŞ Takımı aldı.

Gelişim Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Gündem   A+a-

 
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin bu yıl birincisini düzenlediği ve 12 takımın katıldığı ‘Voleybol Turnuvası’nda final kupasını NRŞ Takımı aldı. Çekişmeli başlayan müsabakada NRŞ Takımı, CPR Acil Takımını 2-0 mağlup ederek, turnuvanın birincisi oldu.
 
Kupa töreninden önce, bu yıl birincisi düzenlenen voleybol turnuvasını geleneksel hale getireceklerini belirten Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, “Bu yıl birincisini düzenlemiş olduğumuz turnuvamız, çok güzel bir ortamda geçti. Umuyorum ki, bundan sonraki turnuvalarda aynı heyecanla geçecektir. Turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca birinci olan takımımızı kutluyor, ikinci olan takımımızı da, en az birinci takım kadar gayret gösterdiği için tebrik ediyorum” dedi.
 
Konuşmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, şampiyon takım oyuncularını tek tek tebrik ederek yarım altın takdim ederken, ikinci olan takımın oyuncularına ise Hastane Başhekimi çeyrek altın sundu. Kupa töreni öncesi hastane yönetimi; Hatay Voleybol İl Temsilciliği’ne ve turnuvayı ikincilikle tamamlayan Acil CRP takımına plaket sundu. Ardından Metin Yıldız, birinci olan takım NRŞ Takımı’na kupayı takdim etti. Ayrıca Maç sonunda kupasını ve ödüllerini alan takım oyuncuları, hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet