Skip Navigation Links

'Bu Bizim Şahsi Meselemiz Değildir'

Hatay CHP Milletvekili 6. sıra adayı Ali Oğuz sıralamada ki yerini ve Hatay'da ki CHP listesini değerlendirdi. Kendisi için sıranın hiçbir önemi olmad

Politika   A+a-


Hatay CHP Milletvekili 6. sıra adayı Ali Oğuz sıralamada ki yerini ve Hatay’da ki CHP listesini değerlendirdi. Kendisi için sıranın hiçbir önemi olmadığını belirten Ali Oğuz, “Listede olsakta, olmasakta yine çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bizim şahsi meselemiz değil halkın meselesidir” dedi.

Hatay CHP Milletvekili adayı Ali Oğuz 8.Gün Haber’e verdiği demeçte şunları söyledi; “Listede 6. sırada olmama ben üzülmüyorum. Bizim şahsi bir amacımız yoktu. Biz Türkiye’ye bir şeyler vereceğimizi düşünüyorduk. Böyle uygun görüldü, gene mücadelemizi yapacağız. Gene biz inandığımız doğrultuda hareket edeceğiz. Bizim için önemli olan halkın refahı, halkın mutluluğu, halkın iktidarıdır.

Ben diğer partilerle pek ilgilenmedim, Cumhuriyet Halk Partisi’nde ki aday adayı arkadaşlarıma özelikle baktım. Hepsi bir birinden değerli insanlar, hepsi her noktayı hak eden insanlar, içimizden bazıları ön sıraya geldi, bizler arka sıralara geldik, bazı arkadaşlarımız hiç giremedi ama hepsi bir birinden değerli insanlar. Onun için bu girmiş, şu girmemiş veya şu önde olmuş, şu arkada olmuş, bizim için çok önemli değildir.

Ben proje üreten bir insanım, zaten Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik ve üniversite gençliğinin yurt sorunu konusunda da çok uzun süredir mücadele eden bir insanım. Yüksek öğrenim gören öğrencilerimize devletimiz sahip çıkması gerekir. Yani 1000–1500 Lira maaş alan insanlarımızın, kendi ailesini beslemelerinin yanında bir de üniversite öğrencilerini finanssa etmelerinin mümkün olmadığına inanıyorum. Esnaf konusunda da çok önemli projelerimiz vardı. Bu konu üzerinde çok çalışmıştık. Bunu da genel merkeze yansıttık. Genel merkezde her görüşmemizde gayet olumlu değerlendirmeler aldık. Söylediklerimizin çok somut şeyler olduğunu, uygulanabilir olduğunu bunun üzerinde çalışması gerektiğini bize söylediler. Ancak seçim zamanına denk gelmiş olması itibariyle de kimsenin üzerinde çok fazla bilgisinin olmadığı bir proje, bunun için henüz gündeme gelmiş değildir. Ama ben sanıyorum ki bundan sonraki günlerde bizim “Esnaf Projemiz” Cumhuriyet Halk Partisi’nde daha çok yer bulacaktır.”


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet