Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haşereden, Sinekten Geçilmiyor Bedelini ise Halk Ödüyor!

MHP İlçe Teşkilatı, düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında, İskenderun Belediyesi’nin son bir yılını değerlendirdi.

Haşereden, Sinekten Geçilmiyor Bedelini ise Halk Ödüyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı, düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında, İskenderun Belediyesi’nin son bir yılını değerlendirdi. Sahildeki Petek Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya, MHP Hatay Milletvekili M. Necmettin Ahrazoğlu, MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Grup Başkanvekili Emir Selim Yazar, meclis üyeleri İbrahim Yavuz, Osman Çolak, Bekir Bozdoğan, Nazmi Ceylan, Adnan İşler katıldı. Basın toplantısı, terörle mücadelede şehit olan kahraman asker ve polislerimizin saygıyla anılmasıyla başladı.
Toplantıda ilk olarak söz alan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye başkanının seçim meydanlarında verdiği sözlerin takipçisi olduklarını belirterek, “Hani Ak belediyecilik yapacaktınız? İnsanlara eşit davranacaktınız, nerede? Hassa Tüneli nerede? Teleferik nerede? Bu masallarla halkı kandırıp oy aldınız. Fakat hiçbirinin karşılığı yok. Sayın başkan ve ekibi, tehditlerle, dik başlılıkla, kurumlararası kavga ile halka hizmet üretemezsiniz. Son günlerde büyükşehir belediyesi ile İskenderun Belediyesi arasında şehrin ilaçlanması konusunda yetki tartışmalarından dolayı şehrimiz sinekten, haşereden geçilmiyor. Ne yazık ki bedelini halkımız sağlığı ile ödüyor, ama iş ranta gelince ne güzel anlaşıyorsunuz” dedi.
FETÖ’ye Karşı Yapılan Tüm Mücadeleleri Destekliyoruz!
Başkan Bozkurt, işçi alımlarına da değinerek, “Belediyeler, hastaneler, postaneler, milli eğitim, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, AK Partili olmayan, yöneticelerinden referans getirmeyenlere iş başı yapma şansı yok. Milletvekili ve ilçe başkanına sesleniyorum; asgari ücretlinin ekmeğiyle oynamayınız. İşçi ve memurlarımızın üzerindeki siyasi baskıyı çekiniz. Yeter artık! Bizler bir olacağız, kardeş olacağız!” diyerek hain FETÖ’ya karşı yapılan mücedele için de, “FETÖ mücadelesinde verilen çabayı destekliyorum. Lakin, suçlu ve suçsuzun ince elinip sık dokunması lazım. İnsanların bundan zarar görmemesine özenle dikkat edilmesi gerekmektedir. Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli Bey’in dediği gibi, çaycıyla çorbacıyla uğraşmayı bırakın, siz yılana çiyana bakın. Bu terör örgütünün siyasi ayağını darmadağın edin. Herkes üzerine düşeni yapma mecburiyetindedir” açıklamasında bulundu.
MHP Gereğini Yapmıştır, Herkes Kendi Evinin Önünü Temizlesin!
MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt son olarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne de değinerek, “Bazı kişiler halk oylamasında MHP’nin oy verip vermediğini kendi aralarında tartışıyor. Herkes şunu iyi bilsin ki, bu referandumda MHP kendi inandığı doğrultuda müdahil olmasaydı, bu yasa ne meclisten geçerdi ne de halk oylamasından.. Bunu böyle bilsinler! Herkes kendi evinin önünü temizlesin, MHP gereğini yapmıştır” dedi ve İskenderun’un dar bir bölgeye sıkıştırılmasından ötürü AK Partili milletvekillerini sorumlu tuttu.
 
Haşereden, Sinekten Geçilmiyor Bedelini ise Halk Ödüyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş