Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji’nde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı!

İskenderun Yükseliş Koleji öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşadı.

Yükseliş Koleji’nde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Yükseliş Koleji okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenci ve velilerin heyecanı ve  mutlulukları görülmeye değerdi. Öğrenciler mezun olmanın ve yeni bir hayata başlayacak olmanın mutluluğu yaşarken, arkadaşlarından ayrılacak olmanın da hüznünü bir arada yaşadılar.
4. sınıf ve 8. sınıf öğrenciler ile 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyeti için düzenlenen törende duygu dolu anlarda yaşandı.  Okul bahçesinde ellerinde Türk Bayrakları ile kırmızı halının üzerinden geçerek sahneye gelen öğrencileri davetliler ve veliler ayakta alkışladılar.
Saygı duruşu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşının okunduğu törende okul birincilerine ödülleri takdim edilirken, mezun olan öğrenciler, kendilerinden sonraki öğrencilere Şanlı Türk Bayrağını ve okulun flamasını öperek teslim ettiler.
Mezuniyet töreninde öğrencilere en güzel sürprizi de yine öğretmenleri hazırladı. Öğretmenleri öğrencilere bir sürpriz yaparak öğrencileri için hazırladıkları Zeybek oyununu oynadılar. Öğrenciler de bu sürprize çok teşekkür ederek öğretmenlerini doyasıya alkışladılar.
İskenderun Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem yaptığı duygu dolu konuşmalarda öğrencilere öğüt vererek yeni eğitim yollarında başarılar diledi.
İskenderun Yükseliş Koleji Kurucusu işadamı Nuri Üysen’de öğrencileri tebrik ederek yeni hayatlarında mutluluklar ve başarılar dileyerek, “Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum, yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.
Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ise, “Öncelikle eğitimci hayırsever iş adamı Nuri Üysen kardeşimi tebrik ediyor ve onunla gurur duyuyorum. Böyle bir güzide eğitim yuvasını hizmete açtığı için. Başta tüm velilerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun” açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından öğrenciler, onuncu yıl marşını, İzmir marşını hep bir ağızdan coşku ile okurken, finalde ise öğretmenleriyle birlikte Yükseliş Koleji marşını okudu. Coşku dolu geçen mezuniyet gecesinde her zaman olduğu gibi öğrenciler keplerini havaya atarak bu anı ölümsüzleştirdiler, arkadaşlarıyla doyasıya sarılarak mutluluk ve hüznü bir arada yaşadılar.
İskenderun Yükseliş Koleji Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe İskenderun Kaymakam Vekili Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun Yükseliş Koleji Kurucusu İşadamı Nuri Üysen, İskenderun Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Yükseliş Koleji’nde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet