Skip Navigation Links

İbrahim Gül seçmenleriyle kucaklaşmaya devam ediyor..

Yaklaşan yerel seçim öncesi çalışmalarına son hız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Belediye M

Politika   A+a-

Yaklaşan yerel seçim öncesi çalışmalarına son hız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İskenderun Devlet Hastanesi civarında bulunan esnaflara ziyarette bulunarak hem esnaflardan destek istedi hem de onların sorunlarını dinledi.
Yaklaşmakta olan seçimler dolayısıyla bir takım ziyaretlerde bulunduğunu dile getiren Gül, “Bildiğiniz üzere yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bizde seçim çalışmalarımız dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarına ve esnaflarımıza nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Onların problemlerini öğrenip önümüzdeki beş yıl içinde belediye başkanlığına getirilirsem eğer çalışma planımız kapsamında bu sorunları da alıp ne gibi çözümler bulabiliriz bunlara bakacağız. Bu sebeple biz diyoruz ki, İskenderun Belediyesini sivil toplum kuruluşlarıyla esnaflarımızla birlikte yöneteceğiz. Belediye herkese açık bir kurum haline gelecektir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet