Skip Navigation Links

Başkan Yavuz 'Mülteci Dostu Belediyeler' Konferansına Katıldı

Başkan Yavuz ve İlçe Belediye Başkanları Mültecilerle İlgili Konferansa Katıldı

Başkan Yavuz 'Mülteci Dostu Belediyeler' Konferansına Katıldı

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu TÜRKİYE ve Avrupa’da yaşayan mültecilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı “Mülteci Dostu Belediyeler” konulu Konferansa katıldı.
 
Hatay İlçe Belediye Başkanları ve diğer Mülteci barındıran ilçelerin Belediye Başkanlarıyla birlikte  Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen konferansa katılan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, düzenlenen konferansta Türkiye'de ve Avrupa'da yaşayan mültecilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığınıbelirtti.
 
Başkan Yavuz konuyla ilgili olarak konferansta yaptığı konuşmada, “Mülteci dostu vefakar Kırıkhan halkının Suriyeli Göçmenlere büyük bir özveriyle kucak açtığını, Ensar-Muhacir dostluğunun en iyi örneğininilçemizKırıkhan’da yaşandığını, Kırıkhan halkının her zaman Suriyeli Muhacir göçmen kardeşlerimize yardımda bulunduğunu belirterek, tüm bu çabalarımıza rağmen hem kayıt altında olan hem de kayıtdışı olarak ilçemizde yaşayan Suriyeli göçmenlerimizle ilgili yaşanan sorun ve çekilen sıkıntıları dile getirdik. Bu sorunların ve sıkıntıların aşılması yönünde de acil adımlar atılmasını bekliyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet