Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZFEST, Arsuz'a Çok Yakıştı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti

ARSUZFEST, Arsuz'a Çok Yakıştı

Gündem   A+a-

 
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti.
 
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde ilçede ilk kez düzenlenen Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali(ARSUZfest)’nin değerlendirmesini yaptı. Spor kulüplerinin yanı sıra halkın yoğun katılım gösterdiği festivalin ilçede ilk kez düzenlenmesine rağmen Arsuz’un tanıtımına ciddi katkılar sağladığını söyleyen Kaymakam Sarı,  başta Belediye Başkanı Nazım Culha olmak üzere, festivalin gerçekleşmesine katkı sunan tüm kamu kurum ve kuruluşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 
Arsuz’un sadece deniz turizmiyle değil, doğa, tarihi ve kültürel güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirten Kaymakam Musa Sarı,  sadece Arsuz isminin ön plana çıkarılarak düzenlenen ARSUZfest'in her yıl daha da geliştirilerek gerçekleşeceğine vurgu yaparken, yaz sezonu boyunca ilçeye canlılık katacak etkinlikler düzenlenmesi için de istişarede bulundu.
 
 
Festival, amacına ulaştı
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Arsuz Kaymakamlığı ile birlikte düzenledikleri festivalin ilçede gerçekleştirilebilecek etkinliklere dair rehber niteliği taşıdığını belirterek, ARSUZfest'in amacına ulaştığına dikkat çekti.
 
Farklı il ve ilçelerden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen festivalin katılımcılara gece de gündüz kadar hareketli ve keyifli saatler yaşattığını ifade eden Başkan Culha, "Doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, tüplü ve serbest dalış, off-road gösterileri, motokros gösterileri, yelken ve su sporları, bisiklet turu, akrobasi showlar ve konserlerle renklenen festivalimiz ilçemizin karakteristik yapısına hem çok uydu, hem de çok yakıştı. İlçemizin güzelliklerini ön plana çıkarmak, tanıtımına katkı sunmak için bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.
 
Ziyaretinden dolayı Arsuz Kaymakamı Musa Sarı'ya teşekkür eden Başkan Nazım Culha, Kaymakam Musa Sarı öncülüğünde tüm kamu - kurum ve kuruluşların işbirliğiyle Arsuz'u tanıtacak, ekonomisine katkı sunacak ve tüm dikkatleri ilçeye çekecek daha pek çok güzel projeye imza atacaklarına inandığını söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar